Аграрний тиждень. Україна
» » На Кіровоградщині заклади громадського харчування не дотримуються режиму роботи в період карантину
» » На Кіровоградщині заклади громадського харчування не дотримуються режиму роботи в період карантину

На Кіровоградщині заклади громадського харчування не дотримуються режиму роботи в період карантину


Фахівці Держпродспоживслужби Кіровоградщини продовжують роботу з контролю за дотриманням карантинних заходів, у тому числі у вечірній та нічний час. Так, за 11 липня в області перевірили понад 270 суб’єктів господарювання щодо дотримання протиепідемічних норм. Порушення виявили в розважальних та торговельних закладах, закладах громадського харчування. За результатами обстежень працівники Національної поліції склали 6 адміністративних протоколів.

До того ж, під час перевірок у м. Кропивницький зафіксували роботу чотирьох закладів громадського харчування, які попри заборону працювали в нічний час. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08.07.2020 № 588, введено заборону на здійснення діяльності після 23:00 та до 7:00 розважальних закладів (нічних клубів), а також суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо). Роботу закладів було припинено.

Перевірки об’єктів за участю Держпродспоживслужби тривають.






Схожі новини
  • Розважальні заклади у Києві перевірили на дотримання карантину вночі
  • Держпродспоживслужба в Тернополі виявила порушення в закладах громадського харчування та на ринках
  • Держпродспоживслужба Кіровоградщини продовжує контролювати дотримання протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування, торгівлі та надання послуг
  • За останній тиждень на Чернігівщині фахівці Держпродспоживслужби обстежили понад 1700 об’єктів щодо дотримання санітарно-епідеміологічних вимог
  • У Кропивницькому трьох підприємців притягнули до адміністративної відповідальності за недотримання карантину

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.