Аграрний тиждень. Україна
» » Світовий ринок свинини падає
» » Світовий ринок свинини падає

Світовий ринок свинини падає


 COVID-19 приніс багато невизначеностей на світовий ринок свинини. Через порушення роботи ланцюгів поставок, Rabobank знизив прогноз виробництва свинини в поточному році в основних країнах-виробниках, про що повідомив у своєму квартальному аналітичному звіті.


 
«Нестача робочої сили, випадки призупинення виробництва, зниження попиту і зміни в каналах продажів змусять виробників збільшувати автоматизацію, впроваджувати діджиталізацію, покращувати умови роботи для працівників, розвивати переробку та збільшувати вертикальну інтеграцію для того щоб оптимізувати операційну діяльність і забезпечити збереження дохідності» – каже Ченжунь Пан, головний аналітик напрямку тваринного протеїну.
 
У міжнародній торгівлі проблем ще більше: зростаюча геополітична напруженість, незавершені регіональні домовленості та COVID-19. Головними ознаками ринку наразі є сповільнення імпорту в Китай, очікування зниження виробництва у Європі, збільшення поголів’я свиней в США, активний експорт Бразилією.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Світовий ринок птиці та коронавірус: прогноз на ІІ квартал 2020 року
  • Китаю знадобиться 5 років аби відновити ринок свинин після АЧС — Rabobank
  • Що відбуватиметься на світовому ринку м’яса у 2020 році?
  • АЧС продовжує впливати на світовий ринок свинини
  • Україна зменшила імпорт свинини на 5,5%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.