Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Що відбуватиметься на світовому ринку м’яса у 2020 році?
АТУ»Новини»Що відбуватиметься на світовому ринку м’яса у 2020 році?

    Що відбуватиметься на світовому ринку м’яса у 2020 році?


    Що відбуватиметься на світовому ринку м’яса у 2020 році?

     За прогнозами Rabobank, у 2020 році глобальний ринок м’яса чекають невизначеність та нові можливості, багато з яких з’являться через поширення африканської чуми свиней.


    АЧС перевершить прогнози на 2020 рік – як це було в 2019 році – і призведе до зниження загального виробництва та спровокує невизначеність на всіх ринках. Утім, інвестування для забезпечення поточних торговельних потоків може зменшити рівень невизначеності
     
    Наступного року виробництво яловичини залишатиметься стабільним, а обсяги виробництва м’яса птиці зростуть. Утім ці зміни не зможуть повністю компенсувати втрати від зниження виробництва свинини.
     
    Регіональні ринки
     
    У Північній Америці виробництво всіх видів м’яса у 2020 році має збільшитись. Найбільш помітно зросте виробництво свинини, також збільшаться обсяги продукування птиці та яловичини. Внутрішнє споживання зростатиме, але США та Канада все одно потребуватимуть розширення експортних ринків для реалізації великих обсягів м’яса.
     
    У Бразилії очікується зростання виробництва усіх видів тваринного білка. Це обумовлено можливостями розширення експорту та підвищенням внутрішнього попиту.
    У ЄС виробництво птиці зросте, зокрема, через підвищення внутрішнього попиту, а свинини – через збільшення закордонних продажів. Споживання яловичини у регіоні скоротиться, тому очікується зменшення обсягів виробництва цього виду м’яса
     
    Через АЧС у Китаї виробництво свинини продовжить скорочуватися до кінця 2020 року. Виробництво інших видів має зростати – таку тенденцію провокуватиме дефіцит свинини та високі ціни.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • Виробництво яловичини та свинини впаде до мінімуму
  • Експорт м’яса птиці в минулому році зріс на 80%
  • Україна у січні-вересні скоротила експорт яловичини на 29%, свинини – у 20 разів
  • Україна залишається без яловичини - експерт
  • Експорт свинини з ЄС зросте ще на 20%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Що відбуватиметься на світовому ринку м’яса у 2020 році?

19 листопад, Розділ Новини, переглядів 3 829

Що відбуватиметься на світовому ринку м’яса у 2020 році?

 За прогнозами Rabobank, у 2020 році глобальний ринок м’яса чекають невизначеність та нові можливості, багато з яких з’являться через поширення африканської чуми свиней.


АЧС перевершить прогнози на 2020 рік – як це було в 2019 році – і призведе до зниження загального виробництва та спровокує невизначеність на всіх ринках. Утім, інвестування для забезпечення поточних торговельних потоків може зменшити рівень невизначеності
 
Наступного року виробництво яловичини залишатиметься стабільним, а обсяги виробництва м’яса птиці зростуть. Утім ці зміни не зможуть повністю компенсувати втрати від зниження виробництва свинини.
 
Регіональні ринки
 
У Північній Америці виробництво всіх видів м’яса у 2020 році має збільшитись. Найбільш помітно зросте виробництво свинини, також збільшаться обсяги продукування птиці та яловичини. Внутрішнє споживання зростатиме, але США та Канада все одно потребуватимуть розширення експортних ринків для реалізації великих обсягів м’яса.
 
У Бразилії очікується зростання виробництва усіх видів тваринного білка. Це обумовлено можливостями розширення експорту та підвищенням внутрішнього попиту.
У ЄС виробництво птиці зросте, зокрема, через підвищення внутрішнього попиту, а свинини – через збільшення закордонних продажів. Споживання яловичини у регіоні скоротиться, тому очікується зменшення обсягів виробництва цього виду м’яса
 
Через АЧС у Китаї виробництво свинини продовжить скорочуватися до кінця 2020 року. Виробництво інших видів має зростати – таку тенденцію провокуватиме дефіцит свинини та високі ціни.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Виробництво яловичини та свинини впаде до мінімуму
  • Експорт м’яса птиці в минулому році зріс на 80%
  • Україна у січні-вересні скоротила експорт яловичини на 29%, свинини – у 20 разів
  • Україна залишається без яловичини - експерт
  • Експорт свинини з ЄС зросте ще на 20%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.