Аграрний тиждень. Україна
» » Українців не пускають збирати білоруські ягоди
» » Українців не пускають збирати білоруські ягоди

Українців не пускають збирати білоруські ягоди


Українців не пускають збирати білоруські ягоди

На Рівненщині до 30 серпня тимчасово призупиняється пропуск жителів прикордонних районів для збору дикоросів на територію білоруського республіканського ландшафтного заповідника “Ольманські болота”. Обмеження діє у відповідності до двосторонньої домовленості.

Пропуск громадян здійснювався з 1 липня на ділянці відділу прикордонної служби “Березове” Житомирського загону. Скористались спрощеним перетином кордону понад 1800 осіб.

Починаючи з 7-ї години 30 серпня заплановано відновлення здійснень пропускних операцій в місцях спрощеного пропуску “Познань”, “Березове” та “Дроздинь” жителів прикордоння за наявності паспорта, перепустки, виданої органами прикордонної служби Республіки Білорусь на право знаходження у прикордонній зоні та іменної квитанції про оплату за відвідування ландшафтного заповідника “Ольманські болота”.

Перетин кордону буде здійснюватись лише в пішому порядку або на велосипедах.

ІЦ УАК за матеріалами Seeds

agroconf.org





Схожі новини
  • Закриття кордонів через коронавірус не вплине на міжнародні вантажні перевезення
  • Росія заблокувала українські вагони
  • Рятівники Житомирщини спостерігають за дикими кабанами, а також вживають інші профілактичні заходи аби не допустити занесення збудника хвороби африкан
  • На Рівненщині закрили місцеві пункти пропуску через кордон
  • Знято обмеження руху транспорту, що були введені на час весняної повені

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.