Аграрний тиждень. Україна
» » Китай імпортуватиме птицю з Аргентини попри спалахи COVID на бійнях
» » Китай імпортуватиме птицю з Аргентини попри спалахи COVID на бійнях

Китай імпортуватиме птицю з Аргентини попри спалахи COVID на бійнях


Китай імпортуватиме птицю з Аргентини попри спалахи COVID на бійнях

 Цього місяця Китай відмовився від імпорту м’яса з низки країн, зокрема з Бразилії, через спалахи COVID-19 на бійнях. Утім, КНР продовжує закуповувати м’ясо птиці в Аргентині, оскільки країна надала гарантії безпеки, що задовольнили азійську країну.


 
Раніше спалахи COVID-19 були виявлені серед працівників пяти переробних підприємств Аргентини. Утім, наразі ці бійні вважаються безпечними. Додаткова гарантія безпеки щодо коронавірусу, яку надає уряд Аргентини, була офіційно визнана Генеральною адміністрацією митниці Китаю (GACC) та відповідає зусиллям Пекіна щодо запобігання повторного проникнення вірусу на територію країни.
Передбачуване виявлення слідів кові-19 у заморожених курячих крилах з Бразилії збільшило жорсткість муніципальної влади в провінції Гуандун. Як повідомляла бразильська газета Valor, Пекін та Бразилія ведуть переговори про протокол щодо підвищення безпеки для зустрічі з комір-19 у бразильських бойнях, які кваліфіковані для експорту на китайський ринок.
 
У той же час здійснювати експорт до Китаю заборонили 7 бразильським підприємствам. Серед них 3 переробники птиці. На відміну від Аргентини, бразильське Міністерство сільського господарства (MAPA) через випадки COVID-19 призупинило роботу лише однієї фабрики. Саме тому відновлення експорту для бразильських переробників може бути складнішим, ніж для підприємств Аргентини, які тимчасово закривали після спалахів коронавірусу.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Бразильські експортери птиці поскаржились на Гонконг у Світову організацію торгівлі
  • Бразилія запрошує Китайських імпортерів переконатися у безпечності м’яса
  • Обсяг експорту птиці з Бразилії зріс, але доходи виробників знизились
  • Експорт курятини зростатиме, навіть попри COVID-19
  • Россільгоспнагляд заборонив поставки м’яса із ряду підприємств Бразилії, Німеччини, Фінляндії та Аргентини.

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.