На американских м’ясокомбінатах створять клініки для захисту від COVID-19
08 September, Розділ Новини, переглядів 1 618
Один з найбільших американських виробників м’яса, компанія Tyson Foods, яка займає 20% американського ринку свинини повідомила, що відкриє медичні центри поруч з підприємствами задля безпеки працівників і уникнення повторних спалахів COVID-19 на фабриках.
Спочатку компанія, в рамках пілотної програми, створить клініки біля семи своїх заводів, в тому числі в Шторм-Лейк, штат Айова, та Холкомб, штат Канзас. Клініки відкриються на початку наступного року, надаючи первинну медичну допомогу тисячам працівників підприємств та їх сім’ям.
За словами Йоганни Сьодерстрем, директора кадрового департаменту компанії, таким чином планується покращити доступ працівників до медичної допомоги. Це, зокрема, може допомогти виявити зараження коронавірусом на ранніх стадіях та просувати здорові звички”.
За даними, опублікованими Міжнародним союзом продовольчих та комерційних працівників, щонайменше 17 700 працівників м’ясокомбінатів у США були інфіковані COVID-19, а 115 загинули.
Meat-Inform
Схожі новини
4 млн фунтів вклав британський виробник птиці в захист працівників від COVID-19Через COVID-19 на 15% скоротиться виробництво птиці в СШАЧому Covid-19 «косить» найбільші мясопереробні підприємства США?У Канаді м’ясопереробний завод закрили через коронавірус у працівниківМХП запроваджує додаткові заходи безпеки на птахофабриках