Аграрний тиждень. Україна
» » Найбільший виробник птиці відновлює експорт, призупинений через COVID
» » Найбільший виробник птиці відновлює експорт, призупинений через COVID

Найбільший виробник птиці відновлює експорт, призупинений через COVID


Найбільший виробник птиці відновлює експорт, призупинений через COVID

 Починаючи з цього тижня, Філіппіни можуть відновити імпорт птиці з Бразилії. Про це повідомив Департамент сільського господарства країни.


Влада Філіппін вирішила скасувати заборону на імпорт бразильської птиці після того, як південноамериканські виробники представили докази заходів щодо запобігання поширення коронавірусу на м’ясопереробних підприємствах.
 
Бразилія є третім за величиною постачальником м’яса птиці на ринку Філіппін, але новий набір правил змусить бразильських експортерів застосовувати спеціальне маркування, що свідчать про те, що вони обробляються в об’єктах із суворими гігієнічними та санітарними заходами, згідно з меморандумом, виданим філіппінським агентством. Вантажі, які не відповідають цим умовам, будуть конфісковані, додається у заяві Департаменту сільського господарства Філіппін.
 
Нагадаємо, Китай, Гонконг та Філіппіни ввели тимчасову заборону на імпорт бразильської птиці після того, як місцева влада в Шеньціні (Китай) заявила, що знайшла збудник коронавірусу у м’ясі птиці, імпортованому з Бразилії.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Найбільший світовий експортер м’яса птиці втрачає прибутки
  • Заборону на імпорт української курятини ще не зняли чотири країни
  • Азійські країни конкурують за імпорт бразильської птиці
  • Китай зняв заборону на імпорт української птиці
  • Які країни закрили ринки для української продукції через чуму та пташиний грип

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.