МХП продає франшизи для відкриття “М’ясомаркетів”
15 September, Розділ Новини, переглядів 1 768
Цього літа найбільший виробник м’яса птиці в Україні почала відкривати мережу нових м’ясних магазинів – “Мясомаркетів”. Особливістю цих закладів є те, що тут пропагується мода на вишукане приготування та споживання страв, зокрема, у магазинах є навіть м’ясні сомельє.
Минулого тижня було відкрито черговий, шостий, “М’ясомаркет”. Новий магазин почав працювати в Кропивницькому.
“У Кропивницькому “М’ясомаркет” відкрився за системою франчайзі у співпраці з Анатолієм Потаповим, який є партнером МХП уже протягом 18 років. Звісно, Юрій Косюк, голова правління холдингу МХП, завітав на подію та привітав партнера і гостей”, – йдеться на
сторінці МХП у Facebook.
Новий формат орієнтований на сучасну людину, яка має мало вільного часу, але прагне самостійно готувати.
“Зараз люди хочуть їсти смачно, готувати швидко і не марнувати час на те, аби обробляти м’ясо та думати, як його приготувати. Клієнти можуть обрати вже підготовлене м’ясо, прийти додому та просто покласти його на сковорідку”, — зазначив пан Косюк.
Meat-Inform
Схожі новини
М’ясні сомельє будуть працювати в магазинах МХПЗамовити доставку свіжої курятини на ROZETKA можуть жителі Сум та КропивницькогоАгрохолдинг Косюка готовий купити аграрні активи в РосіїЦього року українці споживають майже на 16% більше молока, ніж торік – УкрмолпромВиробники обіцяють не підвищувати ціни на соціальний хліб