Аграрний тиждень. Україна
» » Україна може почати експорт курятини до Мексики
» » Україна може почати експорт курятини до Мексики

Україна може почати експорт курятини до Мексики



 У понеділок, 28 вересня, тимчасова виконувачка обов’язків голови Держпродспоживслужби провела онлайн-перемовини з представниками компетентних органів Мексики. Під час зустрічі обговорювались питання двосторонньої співпраці, зокрема, можливості експорту українського м’яса птиці та інших продуктів тваринництва до Мексики.


 
“Сторони обговорили питання щодо акредитації України для відкриття ринку Мексики для української курятини. Також було розглянуто можливості акредитації підприємств потенційних експортерів в умовах пандемії. Українська сторона підкреслила важливість позитивного завершення перемовин щодо погодження форми міжнародного сертифіката на експорт сперми коней з України до Мексики. Зокрема, було обговорено питання щодо узгодження вимог експорту рептилій та дикої птиці до Мексики. За результатами зустрічі було узгоджено подальший алгоритм дій щодо прискорення процесів розвитку торгівлі між Україною та Мексикою”, – повідомили в Державній службі з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Українську курятину просувають на ринок Мексики
  • Роз’яснення щодо експорту в умовах карантинних обмежень надали в Держпродспоживслужбі
  • Делегація України провела ряд двосторонніх зустрічей щодо розвитку торгово-економічного співробітництва
  • Українсько-японська торгівля може вийти на новий рівень
  • Россельхознадзор запретил ввоз птицы из Мексики

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.