Аграрний тиждень. Україна
» » УАК підтримує Проєкт Закону № 3656 за умови врахування пропозицій
» » УАК підтримує Проєкт Закону № 3656 за умови врахування пропозицій

УАК підтримує Проєкт Закону № 3656 за умови врахування пропозицій


УАК підтримує Проєкт Закону № 3656 за умови врахування пропозицій

Українська аграрна конфедерація підтримує Проєкт Закону № 3656 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставки податку на додану вартість з операцій з постачання окремих видів сільськогосподарської продукції» за умови врахування наступних пропозицій.

По-перше, зміни ставок оподаткування ПДВ повинні стосуватися не окремих ланок, а цілісного ланцюга виробництва агропродовольчої продукції, включаючи кінцеву продукцію.

По-друге, потрібно розглядати весь спектр ланцюгів агропродовольчої продукції, а не обмежуватися кодами продукції, зазначеними у законопроєкті.

По-третє, необхідно забезпечити відкритий доступ до загальної бази платників ПДВ, а у перехідних положеннях проекту Закону № 3656 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставки податку на додану вартість з операцій з постачання окремих видів сільськогосподарської продукції» визначитися з перехідним періодом щодо імплементації положень зазначеного законопроєкту.

ІЦ УАК



Додаток



Розмір



vr-proekt_zakonu_3656.pdf



169.74 КБ

agroconf.org





Схожі новини
  • В УАК експерти обговорили законопроєкт № 3656 «Про внесення змін до ПКУ щодо ставки ПДВ з операцій з постачання окремих видів с/г продукції»
  • Депутати пропонують знизити ПДВ на окремі категорії агропродукції
  • У Раді буде Аграрний день
  • Депутати-аграрії домоглися виконання головної вимоги ВАФ
  • Уряд хоче скасувати пільги для аграріїв. А вийде?

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.