На «Тульчинському маслосирзаводі» відкрила новий цех ультрапастеризації молочних продуктів. Нові виробничі потужності призначені для виробництва фасованого молока і покликані забезпечити попит на молоко довгого зберігання. Також тут планують випускати нові види ультрапастеризованого і безлактозного молока.
Про це повідомляє пресслужба підприємства.
Новий цех зможе виробляти до 4000 тонн фасованого молока на місяць. Відзначається, що ультрапастеризоване молоко може зберігатися не в холодильнику тривалий час — 90 діб без втрати якості і зі збереженням всіх корисних речовин.
«Завдяки унікальним сучасним виробничим потужностям нового цеху ми зможемо забезпечити попит українців на якісне молоко тривалого зберігання і створити конкуренцію компаніям світового рівня», — розповів генеральний директор «Терра Фуд» Фортунато Гуадалупе.
Зокрема, в новому цеху встановлено інноваціній апарат Microbial luminescence System II для тестування молочної продукції, який є рідкістю на молочних підприємствах України.
ІЦ УАК за матеріалами AgroNews
agroconf.org