Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні планують запустили виробництво безлактозного молока
» » В Україні планують запустили виробництво безлактозного молока

    В Україні планують запустили виробництво безлактозного молока


    В Україні планують запустили виробництво безлактозного молока

    На «Тульчинському маслосирзаводі» відкрила новий цех ультрапастеризації молочних продуктів. Нові виробничі потужності призначені для виробництва фасованого молока і покликані забезпечити попит на молоко довгого зберігання. Також тут планують випускати нові види ультрапастеризованого і безлактозного молока.

    Про це повідомляє пресслужба підприємства.

    Новий цех зможе виробляти до 4000 тонн фасованого молока на місяць. Відзначається, що ультрапастеризоване молоко може зберігатися не в холодильнику тривалий час — 90 діб без втрати якості і зі збереженням всіх корисних речовин.

    «Завдяки унікальним сучасним виробничим потужностям нового цеху ми зможемо забезпечити попит українців на якісне молоко тривалого зберігання і створити конкуренцію компаніям світового рівня», — розповів генеральний директор «Терра Фуд» Фортунато Гуадалупе.

    Зокрема, в новому цеху встановлено інноваціній апарат Microbial luminescence System II для тестування молочної продукції, який є рідкістю на молочних підприємствах України.

    ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

    agroconf.org





    Схожі новини
  • В Україні за місяць значно виросло виробництво молока
  • Якість виробництва
  • Минулого року в Україні виробництво молока зросло на 2,7%
  • У 2013 році Асоціація виробників молока обіцяє забезпечити понад 10 тисяч українських школярів безплатним молоком
  • Укрмолпром: взимку оптова ціна на молоко збільшиться на 5%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Україні планують запустили виробництво безлактозного молока


В Україні планують запустили виробництво безлактозного молока

На «Тульчинському маслосирзаводі» відкрила новий цех ультрапастеризації молочних продуктів. Нові виробничі потужності призначені для виробництва фасованого молока і покликані забезпечити попит на молоко довгого зберігання. Також тут планують випускати нові види ультрапастеризованого і безлактозного молока.

Про це повідомляє пресслужба підприємства.

Новий цех зможе виробляти до 4000 тонн фасованого молока на місяць. Відзначається, що ультрапастеризоване молоко може зберігатися не в холодильнику тривалий час — 90 діб без втрати якості і зі збереженням всіх корисних речовин.

«Завдяки унікальним сучасним виробничим потужностям нового цеху ми зможемо забезпечити попит українців на якісне молоко тривалого зберігання і створити конкуренцію компаніям світового рівня», — розповів генеральний директор «Терра Фуд» Фортунато Гуадалупе.

Зокрема, в новому цеху встановлено інноваціній апарат Microbial luminescence System II для тестування молочної продукції, який є рідкістю на молочних підприємствах України.

ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

agroconf.org





Схожі новини
  • В Україні за місяць значно виросло виробництво молока
  • Якість виробництва
  • Минулого року в Україні виробництво молока зросло на 2,7%
  • У 2013 році Асоціація виробників молока обіцяє забезпечити понад 10 тисяч українських школярів безплатним молоком
  • Укрмолпром: взимку оптова ціна на молоко збільшиться на 5%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.