Як агробізнесу діяти в умовах зміни клімату?
01 грудень, Розділ Новини/Події, переглядів 5 810  
Кліматичні ризики – перші в списку екологічно-інвестиційних пріоритетів ЄС. Зростання температури на 1,5 С до 2050-го року, зважаючи на швидкість вирубування лісів, неминуче вплине на більшість галузей. Адаптація до зміни клімату – термінова необхідність. Особливо для компаній агросектору.
Засухи, повені, різкий перепад температур є причиною скорочення сільськогосподарського виробництва, і, як результат, фінансової стабільності підприємств. Часто вони поглиблюються хронічними проблемами агросектору, які акумулювалися десятиліттями. 
З цієї причини інвестори приділяють все більше уваги розумінню інвестиційних ризиків, викликаних впливом зміною клімату на агропромислові компанії.
На вебінарі ви дізнаєтеся про: 
- вплив зміни клімату на сільське господарство у Східній Європі і Центральній Азії;
 - критерії, за якими інвестори визначають стійкість агробізнесу до кліматичних ризиків;
 - реальні приклади агрохолдингів України та Молдови у адаптації до зміни  клімату; 
 - можливості підтримки інвесторів у вирішенні кліматичних питань.
 
Цільова аудиторія: топ-менеджмент,  екологи, інвестори, представники державних установ та громадського сектору, консультанти та ін.
Cпікери:- Наталія Алексєєва, керівниця групи національних дій по боротьбі зі зміною клімату ФАО;
 - Федір Рафієв, директор юридичного департаменту, корпоративний cекретар найбільшого агрохолдингу Молдови Trans Oil Group;
 - Любов Богачевська-Йенсен, директорка з розвитку і комунікацій українського відділення компанії GoodValleу;
 
Модераторка: Тетяна Герлінг, старша спеціалістка з екологічних та соціальних питань Нідерландського банку розвитку FMO.
Коли: 8 грудняДе: платформа ZOOMРеєстрація за посиланням: https://bit.ly/35VFJow
Схожі новини
В Україні відбудеться вебінар з адаптації  агросектору до зміни кліматуБуде розроблено Національний план адаптації до зміни кліматуЯк агросектору вижити в умовах зміни клімату – поради експертівВчені: глобальне потепління знищить пшеницю, ячмінь та кукурудзуCтарт проекту ФАО з адаптації до змін клімату в Україні