Аграрний тиждень. Україна
» » У Мінекономіки обговорили питання розвитку українсько-саудівських відносин в аграрній сфері
» » У Мінекономіки обговорили питання розвитку українсько-саудівських відносин в аграрній сфері

У Мінекономіки обговорили питання розвитку українсько-саудівських відносин в аграрній сфері


У Мінекономіки обговорили питання розвитку українсько-саудівських відносин в аграрній сфері

20 січня відбулося перше засідання Українсько-Саудівської Робочої групи з розвитку торговельних та інвестиційних відносин в сільськогосподарській сфері. Українську сторону очолив заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарас Висоцький, Саудівську – представник Державної інвестиційної компанії “Salic” Вільям Інгланд.

Робоча група створена в рамках дії Меморандуму між Кабінетом Міністрів України та Урядом Королівства Саудівська Аравія щодо інвестиційного співробітництва в аграрній сфері (2017 р.) та на виконання домовленостей, досягнутих за результатами онлайн зустрічі співголів Українсько-Саудівської СМК Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігоря Петрашка з Міністром довкілля, водних ресурсів та сільського господарства КСА Абдурохманом бін Абдумохсеном Аль-Фадлі (листопад 2020 р.).

Метою діяльності цієї робочої групи є вироблення практичних кроків, спрямованих на розширення присутності української сільськогосподарської продукції на ринку КСА, залучення інвестицій КСА в розвиток сільського господарства України, використання логістичних потужностей КСА для просування української продукції на ринки інших держав регіону (країни Арабської затоки, країни MENA).

ІЦ УАК за матеріалами me.gov.ua

agroconf.org





Схожі новини
  • Між Україною та Королівством Іспанія укладено Меморандум про взаєморозуміння в аграрній сфері
  • Відбулося Шосте засідання Українсько-китайської Підкомісії з питань торговельно-економічного співробітництва Комісії зі співробітництва між Урядом України та Урядом КНР
  • Ігор Петрашко зустрівся з Міністром сільського господарства та продовольства Республіки Білорусь
  • Меморандум – новий імпульс співробітництву України та Угорщини у сфері земельних відносин
  • Україна планує збільшити постачання сільгосппродукції та продовольства до Саудівської Аравії

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.