Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні американський виробник презентував рослинні рибні продукти
» » В Україні американський виробник презентував рослинні рибні продукти

    В Україні американський виробник презентував рослинні рибні продукти


    В Україні американський виробник презентував рослинні рибні продукти

    Продукція американського бренду-виробника рослинної риби Good Catch вийшла на український ринок.Про це повідомляє офіційний дистрибутор West Mills.

    Поки на українському ринку представлено три види продукції Good Catch: рослинні рибні бургери, рослинні рибні котлети і рослинні крабові котлети.

    Продукцію вже можна спробувати в 20 ресторанах України: у Києві, Харкові, Львові та Одесі.

    Дистрибутор зазначає, що рослинна риба – це повністю вегетаріанський/веганський продукт, без глютену, ГМО і холестерину, складається зі 100% рослинного білка, не викликає алергії.

    Рибні котлети і бургери виготовляють із суміші шести бобових: сочевиці, бобів, гороху, нуту, сої та фаву. Разом з тим, вони мають таку ж текстуру, смак і харчову цінність, як і традиційний рибний продукт.

    ІЦ УАК за матеріалами agronews

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Перший виробник штучного м’яса з’явився в Україні
  • У світі змінюється уявлення про бургери як про доступну їж
  • Уряд України збирається закрити рибні порти Криму
  • Не все домашнє корисне
  • У Клюєва скасували сертифікати на рибу, мінералку та пиво

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Україні американський виробник презентував рослинні рибні продукти


В Україні американський виробник презентував рослинні рибні продукти

Продукція американського бренду-виробника рослинної риби Good Catch вийшла на український ринок.Про це повідомляє офіційний дистрибутор West Mills.

Поки на українському ринку представлено три види продукції Good Catch: рослинні рибні бургери, рослинні рибні котлети і рослинні крабові котлети.

Продукцію вже можна спробувати в 20 ресторанах України: у Києві, Харкові, Львові та Одесі.

Дистрибутор зазначає, що рослинна риба – це повністю вегетаріанський/веганський продукт, без глютену, ГМО і холестерину, складається зі 100% рослинного білка, не викликає алергії.

Рибні котлети і бургери виготовляють із суміші шести бобових: сочевиці, бобів, гороху, нуту, сої та фаву. Разом з тим, вони мають таку ж текстуру, смак і харчову цінність, як і традиційний рибний продукт.

ІЦ УАК за матеріалами agronews

agroconf.org





Схожі новини
  • Перший виробник штучного м’яса з’явився в Україні
  • У світі змінюється уявлення про бургери як про доступну їж
  • Уряд України збирається закрити рибні порти Криму
  • Не все домашнє корисне
  • У Клюєва скасували сертифікати на рибу, мінералку та пиво

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.