Аграрний тиждень. Україна
» » Перший виробник штучного м’яса з’явився в Україні
» » Перший виробник штучного м’яса з’явився в Україні

    Перший виробник штучного м’яса з’явився в Україні


     На українському ринку вже працюють кілька закордонних виробників штучного м’яса рослинного м’яса, зокрема американська компанія Beyond Meat. Нещодавно з’явився і перший вітчизняний виробник рослинних замінників м’яса – це компанія Eat Me At.


     
    “У США майже 10 років тому почали розробляти м’ясо на основі рослин. У 2018-му, коли його вже можна було придбати в супермаркетах та скуштувати у місцевих ресторанах, я поїхав в Америку з метою спробувати та привезти зразки в Україну. За два роки, починаючи з 2018-го, я познайомився з десятками технологів із різних країн, ми зробили сотні тестів, рецептур фаршу, випрацювали власні технології виготовлення, перш ніж досягти продукту, який нам повністю сподобався”, – цитує засновника компанії Андрія Черуху видання Agri-gator.
     
    Українське веганське “м’ясо”, а точніше фарш-напівфабрикат, з якого можна робити котлети для бургері та ін., складається з соєвого білка, дріжджів, грибів коджі, метилцелюлози, рослинної олії, соку буряка та інших натуральних барвників.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • В Ізраїлі друкують псевдом’ясні стейки з рослин
  • Британський виробник штучного м’яса виходить на світовий ринок
  • Вартість акцій виробників штучного м’яса знижується
  • 135 млн доларів на штучному м’ясі заробила американська компанія
  • Світові продажі штучного м’яса сягнули 4 млрд доларів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Перший виробник штучного м’яса з’явився в Україні


 На українському ринку вже працюють кілька закордонних виробників штучного м’яса рослинного м’яса, зокрема американська компанія Beyond Meat. Нещодавно з’явився і перший вітчизняний виробник рослинних замінників м’яса – це компанія Eat Me At.


 
“У США майже 10 років тому почали розробляти м’ясо на основі рослин. У 2018-му, коли його вже можна було придбати в супермаркетах та скуштувати у місцевих ресторанах, я поїхав в Америку з метою спробувати та привезти зразки в Україну. За два роки, починаючи з 2018-го, я познайомився з десятками технологів із різних країн, ми зробили сотні тестів, рецептур фаршу, випрацювали власні технології виготовлення, перш ніж досягти продукту, який нам повністю сподобався”, – цитує засновника компанії Андрія Черуху видання Agri-gator.
 
Українське веганське “м’ясо”, а точніше фарш-напівфабрикат, з якого можна робити котлети для бургері та ін., складається з соєвого білка, дріжджів, грибів коджі, метилцелюлози, рослинної олії, соку буряка та інших натуральних барвників.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • В Ізраїлі друкують псевдом’ясні стейки з рослин
  • Британський виробник штучного м’яса виходить на світовий ринок
  • Вартість акцій виробників штучного м’яса знижується
  • 135 млн доларів на штучному м’ясі заробила американська компанія
  • Світові продажі штучного м’яса сягнули 4 млрд доларів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.