Аграрний тиждень. Україна
» » Експорт м’яса з України до Казахстану може зрости
» » Експорт м’яса з України до Казахстану може зрости

Експорт м’яса з України до Казахстану може зрости


Експорт м’яса з України до Казахстану може зрости

 Під час зустрічі посла Казахстану в Україні Дархана Калетаєва з міністром аграрної політики та продовольства Романом Лещенком обговорювалось питання поглиблення взаємин країн у галузі сільського господарства, зокрема торгівля продукцією тваринництва. Посадовці домовились про обмін бізнес-делегаціями, повідомляє AgroPolit.com. Такий вектор співпраці дозволить пожвавити торгівлю між країнами. Також планується візит міністра до Казахстану та приїзд його колеги до України.


“Успішно реалізується ряд великих спільних проєктів в Казахстані у сфері м’ясного і молочного тваринництва, переробки олійних культур, сільгоспмашинобудування та ін. Казахстанські інвестори вкладають кошти у виробництво продукції рослинництва, її зберігання та переробку — побудовано кілька елеваторів і борошномельних млинів. При цьому в опрацюванні перебуває ще кілька великих проєктів”,- повідомило видання.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • «Україна та Польща зацікавлені у створенні двосторонніх коопераційних проєктів на бізнес-рівні у сфері АПК», - Петрашко
  • Латвія розвиватиме молочне скотарство Чернігівщини
  • Україна збільшує поставки м'яса до Казахстану
  • Україна та Казахстан розширять співпрацю у галузі тваринництва
  • Міністр Ігор Швайка перебуває з робочим візитом у Литовській Республіці

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.