Аграрний тиждень. Україна
» » ​Вуглеводи у кормах та конверсія корму – чи є зв’язок?
» » ​Вуглеводи у кормах та конверсія корму – чи є зв’язок?

    ​Вуглеводи у кормах та конверсія корму – чи є зв’язок?


    Джунмей Жао, провідний спеціаліст з питань годівлі тварин та імунології, представила результати дослідження щодо впливу вмісту у кормах ферментованих та структурних вуглеводів та ферментованого білка на здоров’я поросят та показники продуктивності.

    Зокрема, пані Жао зауважила, що ферментовані та структурні вуглеводи корисні для підтримання здоров’я ШКТ та високих показників продуктивності. Водночас вміст ферментованого білка у кормі варто максимально зменшити. Так поросята набагато легше переносять транзитний період, період відлучення та перехід тварин на дорощування.

    https://youtu.be/kYNCjOrSDhk

    Детальнішу інформацію про презентація спікерів шукайте у лютневому та квітневому випусках журналу «Прибуткове свинарство».

    Зверніть увагу, вже 14-го квітня відбудеться подібний онлайн-форум за участі європейських експертів та виробників – «Свинарство по-європейськи».

    Агентство США з міжнародного розвитку (англ. United States Agency for International Development, USAID) — незалежне агентство федерального уряду США. Основні напрями роботи Агентства включають в себе підтримку торгівлі, сільського господарства, економічного зростання, охорони здоров'я, екстрену гуманітарну допомогу, сприяння у запобіганні конфліктам та підтримку демократії в більш ніж 100 країнах світу.


    Джерело: Pigua.info





    Схожі новини
  • ​TDM Farms: кращі технологічні рішення вирощування свиней
  • Форум «Свинарство по-американськи»: кращі практики підтримання високого статусу здоров’я стада
  • ​Як покращити конверсію корму не завдаючи шкоди здоров’ю ШКТ?
  • 5 причин відвідати ХІІ Міжнародний Конгрес «Прибуткове свинарство»
  • Повноцінний раціон — запорука здоров’я свиней

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

​Вуглеводи у кормах та конверсія корму – чи є зв’язок?


Джунмей Жао, провідний спеціаліст з питань годівлі тварин та імунології, представила результати дослідження щодо впливу вмісту у кормах ферментованих та структурних вуглеводів та ферментованого білка на здоров’я поросят та показники продуктивності.

Зокрема, пані Жао зауважила, що ферментовані та структурні вуглеводи корисні для підтримання здоров’я ШКТ та високих показників продуктивності. Водночас вміст ферментованого білка у кормі варто максимально зменшити. Так поросята набагато легше переносять транзитний період, період відлучення та перехід тварин на дорощування.

https://youtu.be/kYNCjOrSDhk

Детальнішу інформацію про презентація спікерів шукайте у лютневому та квітневому випусках журналу «Прибуткове свинарство».

Зверніть увагу, вже 14-го квітня відбудеться подібний онлайн-форум за участі європейських експертів та виробників – «Свинарство по-європейськи».

Агентство США з міжнародного розвитку (англ. United States Agency for International Development, USAID) — незалежне агентство федерального уряду США. Основні напрями роботи Агентства включають в себе підтримку торгівлі, сільського господарства, економічного зростання, охорони здоров'я, екстрену гуманітарну допомогу, сприяння у запобіганні конфліктам та підтримку демократії в більш ніж 100 країнах світу.


Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • ​TDM Farms: кращі технологічні рішення вирощування свиней
  • Форум «Свинарство по-американськи»: кращі практики підтримання високого статусу здоров’я стада
  • ​Як покращити конверсію корму не завдаючи шкоди здоров’ю ШКТ?
  • 5 причин відвідати ХІІ Міжнародний Конгрес «Прибуткове свинарство»
  • Повноцінний раціон — запорука здоров’я свиней

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.