Аграрний тиждень. Україна
» » Європейські стандарти у галузі тваринництва в Україні почнуть діяти за два роки
» » Європейські стандарти у галузі тваринництва в Україні почнуть діяти за два роки

Європейські стандарти у галузі тваринництва в Україні почнуть діяти за два роки


Європейські стандарти у галузі тваринництва в Україні почнуть діяти за два роки

 У лютому Верховна Рада ухвалила новий Закон “Про ветеринарну медицину”, а наприкінці минулого тижня його підписав Президент. Тепер в уповноважених органів, виробників ветеринарних ліків та тваринників є два роки, щоб перейти на європейські стандарти у галузі ветеринарії, зазначають у Держпродспоживслужбі.


 
Відповідно до вимог закону, в Україні мають покращитися умови утримання тварин. Також, за словами очільниці Держпродспоживслужби Владислави Магалецької, нові правила сприятимуть пожвавленню експорту тварин і продукції тваринництва.
 
“Це надзвичайно важливий і потрібний Закон, бо він наблизить наш бізнес до європейських ринків, а з іншого боку відкриє шлях європейським інвестиціям в аграрний сектор української економіки. Запровадження європейських норм – це виклик для нас. Тож ми вже зараз починаємо підготовку до впровадження положень закону, який має змінити величезну кількість процесів у галузі тваринництва”, – зазначає пані Магалецька.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Новий закон про ветмедицину підписав президентНовий закон про ветмедицину підписав президент
  • ВРУ ухвалила закон «Про ветеринарну медицину»
  • Нові норми утримання сільськогосподарських тварин: що пропонують законодавці?
  • У процесі наближення українського законодавства до європейського Держпродспоживслужба зацікавлена у діалозі з бізнесом, - Лапа
  • Чому новий законопроект про ветмедицину треба доопрацювати?

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.