Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Затверджено Методичні настанови щодо виробництва та обігу морозива
АТУ»Новини»Затверджено Методичні настанови щодо виробництва та обігу морозива

    Затверджено Методичні настанови щодо виробництва та обігу морозива


    Затверджено Методичні настанови щодо виробництва та обігу морозива

    Підписано наказ Мінекономіки від 16 березня 2021 року № 546 «Про затвердження Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю в критичних точках на потужностях з виробництва та обігу морозива».

    Враховуючи сучасні вимоги до виробництва, вимоги Європейського та сучасного ринку до безпечності та якості харчових продуктів, Методичні настанови вкрай необхідні підприємствам галузі для успішного їх розвитку та виходу на міжнародні ринки збуту, зокрема, Європейського Союзу.

    "Наявність на підприємстві Методичних настанов - це підтвердження того, що виробник забезпечує всі умови, які гарантують стабільний випуск якісної і безпечної продукції" - відзначають в Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти».

    "Від реалізації норм вищезазначених настанов учасники ринку як виробники, так і споживачі у довгостроковій перспективі отримують переваги. Тому що перші стають більш конкурентоспроможними, виробляючи продукти кращої якості, працюючи над тим, щоб заслуговувати на довіру споживачів та успішно боротись за їхній попит як на внутрішніх, так і на зовнішніх ринках. А споживачі, зі свого боку, отримують впевненість в якості та безпечності українських харчових продуктів, які вони купують в українських супермаркетах або на ринках" - наголошує Ігор Бартковський, президент Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти».

    ІЦ УАК

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Мінагрополітики залучає експертів з впровадження системи НАССР
  • У Запоріжжі інспектори Держпродспоживслужби пройшли навчання з аудиту системи НАССР
  • На Закарпатті відбувся семінар - нарада щодо принципів впровадження і застосування системи НАССР
  • Сертифікація НАССР не є обов’язковою, - Борис Кобаль
  • Оператори харчової промисловості до кінця 2019 року мають впровадити систему НАССР

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Затверджено Методичні настанови щодо виробництва та обігу морозива

19 березень, Розділ Новини, переглядів 3 360

Затверджено Методичні настанови щодо виробництва та обігу морозива

Підписано наказ Мінекономіки від 16 березня 2021 року № 546 «Про затвердження Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю в критичних точках на потужностях з виробництва та обігу морозива».

Враховуючи сучасні вимоги до виробництва, вимоги Європейського та сучасного ринку до безпечності та якості харчових продуктів, Методичні настанови вкрай необхідні підприємствам галузі для успішного їх розвитку та виходу на міжнародні ринки збуту, зокрема, Європейського Союзу.

"Наявність на підприємстві Методичних настанов - це підтвердження того, що виробник забезпечує всі умови, які гарантують стабільний випуск якісної і безпечної продукції" - відзначають в Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти».

"Від реалізації норм вищезазначених настанов учасники ринку як виробники, так і споживачі у довгостроковій перспективі отримують переваги. Тому що перші стають більш конкурентоспроможними, виробляючи продукти кращої якості, працюючи над тим, щоб заслуговувати на довіру споживачів та успішно боротись за їхній попит як на внутрішніх, так і на зовнішніх ринках. А споживачі, зі свого боку, отримують впевненість в якості та безпечності українських харчових продуктів, які вони купують в українських супермаркетах або на ринках" - наголошує Ігор Бартковський, президент Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти».

ІЦ УАК

agroconf.org





Схожі новини
  • Мінагрополітики залучає експертів з впровадження системи НАССР
  • У Запоріжжі інспектори Держпродспоживслужби пройшли навчання з аудиту системи НАССР
  • На Закарпатті відбувся семінар - нарада щодо принципів впровадження і застосування системи НАССР
  • Сертифікація НАССР не є обов’язковою, - Борис Кобаль
  • Оператори харчової промисловості до кінця 2019 року мають впровадити систему НАССР

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.