Сосиски та ковбаси від МХП отримали міжнародний сертифікат якості
24 March, Розділ Новини, переглядів 865
Компанія ПрАТ “Український Бекон”, що входить до складу агропромислового холдингу МХП, успішно пройшла сертифікацію міжнародного стандарту з якості харчових продуктів ВRC.
Варто зазначити, що на заводі ПрАТ “Український Бекон” виготовляють сосиски та ковбаси під торговою маркою “Бащинський”. Крім того, це єдине в країні підприємство, яке має сертифікати не лише для виготовлення напівфабрикатів та ковбас, а й сушених і в’ялених продуктів.
“BRC – це міжнародний стандарт з безпеки харчових продуктів, який визнається у всьому світі. Сертифікат є основою для управління безпекою, цілісністю і якістю продуктів і послуг. Діяльність підприємства, згідно сертифікату ВRC, надає багато конкурентних переваг для компанії. Для споживача — це гарантія випуску тільки безпечних продуктів харчування на ринок. Простіше кажучи — сертифікат BRC Global Standard є гарантією того, що підприємство відповідає усім нормам безпеки”, – йдеться на
сторінці МХП у Facebook.
Meat-Inform
Схожі новини
"Овостар Юніон" пройшов аудит на відповідність новій версії сертифікату FSSC 22000 (HACCP)Новини компаній: Risoil Terminal отримав сертифікат ISO 22000: 2005У Держсільгоспінспекції презентовано Реєстр сертифікатів якості зерна та продуктів його переробкиМінекономрозвитку ініціює реалізацію в Україні держпрограми управління якістюЯготинський маслозавод отримав міжнародні сертифікати якості на свою продукцію