Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Сосиски та ковбаси від МХП отримали міжнародний сертифікат якості
АТУ»Новини»Сосиски та ковбаси від МХП отримали міжнародний сертифікат якості

Сосиски та ковбаси від МХП отримали міжнародний сертифікат якості

24 березень, Розділ Новини, переглядів 1 319

Сосиски та ковбаси від МХП отримали міжнародний сертифікат якості

 Компанія ПрАТ “Український Бекон”, що входить до складу агропромислового холдингу МХП, успішно пройшла сертифікацію міжнародного стандарту з якості харчових продуктів ВRC.


Варто зазначити, що на заводі ПрАТ “Український Бекон” виготовляють сосиски та ковбаси під торговою маркою “Бащинський”. Крім того, це єдине в країні підприємство, яке має сертифікати не лише для виготовлення напівфабрикатів та ковбас, а й сушених і в’ялених продуктів.
 
“BRC – це міжнародний стандарт з безпеки харчових продуктів, який визнається у всьому світі. Сертифікат є основою для управління безпекою, цілісністю і якістю продуктів і послуг. Діяльність підприємства, згідно сертифікату ВRC, надає багато конкурентних переваг для компанії. Для споживача — це гарантія випуску тільки безпечних продуктів харчування на ринок. Простіше кажучи — сертифікат BRC Global Standard є гарантією того, що підприємство відповідає усім нормам безпеки”, – йдеться на сторінці МХП у Facebook.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • У Держсільгоспінспекції презентовано Реєстр сертифікатів якості зерна та продуктів його переробки
  • Мінекономрозвитку ініціює реалізацію в Україні держпрограми управління якістю
  • Яготинський маслозавод отримав міжнародні сертифікати якості на свою продукцію
  • Новини компаній: Risoil Terminal отримав сертифікат ISO 22000: 2005
  • "Овостар Юніон" пройшов аудит на відповідність новій версії сертифікату FSSC 22000 (HACCP)

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.