Аграрний тиждень. Україна
» » Галузь птахівництва та Держпродспоживслужба співпрацюватимуть для збільшення експорту
» » Галузь птахівництва та Держпродспоживслужба співпрацюватимуть для збільшення експорту

Галузь птахівництва та Держпродспоживслужба співпрацюватимуть для збільшення експорту



 Цього тижня відбулася зустріч голови Асоціації “Союз птахівників України” Сергія Карпенка з очільницею Держпродспоживслужби Владиславою Магалецькою. Галузь птахівництва визнала зусилля державного органа для запровадження зонування щодо пташиного грипу та відновлення експорту м’яса птиці. Також Сергій Карпенко та Владислава Магалецька домовились про головні напрямки співпраці.


 
“Збільшення експорту продукції птахівництва, протистояння пташиному грипу та загрозам міграції перелітних птахів, допомога українському виробнику. Такі пріоритети співпраці під час зустрічі визначили Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька та Виконавчий директор Асоціації “Союз птахівників України” Сергій Карпенко. На переконання керівника асоціації, сьогодні служба працює вкрай ефективно та професійно. Підтвердженням цьому є рішення Європейського Союзу щодо визнання зонування України за високопатогенним грипом птиці, яке почало діяти з 20 березня. Владислава Магалецька та Сергій Карпенко висловили сподівання, що прийняте рішення сприятиме скорішому відновленню росту показників як експорту, так і виробництва м’яса птиці в Україні”, – повідомляють в Держпродспоживслужбі.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Асоціація «Союз птахівників України» вітає зусилля Держпродспоживслужби України, спрямовані на відновлення експорту продукції птахівництва до ЄС
  • ЄС відновить імпорт української курятини
  • Україна відновила експорт м’яса птиці до Сингапуру
  • В МХП подякували державним органам за відновлення експорту до ЄС
  • Україна святкує 50-й ювілей організації промислового птахівництва

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.