Аграрний тиждень. Україна
» » АСТАРТА експортувала першу партію органічної продукції
» » АСТАРТА експортувала першу партію органічної продукції

АСТАРТА експортувала першу партію органічної продукції


АСТАРТА експортувала першу партію органічної продукції

Агрофірма «Лист Ручки», яка входить до складу агропромхолдингу АСТАРТА-КИЇВ і спеціалізується на вирощуванні органічної продукції, експортувала першу партію органічної продукції.

Угода на поставку органічної сої була укладена з німецькою переробною компанією «Агріпротеїн ГмбХ» (Agriprotein GmbH). Відповідно до умов контракту якість поставленої продукції була підтверджена у два етапи. До підписання контракту перші зразки сої були відібрані і перевірені європейською лабораторією Galab (Німеччина), яка підтвердила органічне походження продукції та її високу якість. Другий етап перевірки відбувся вже після отримання замовником продукції, у ході якої органічний статус сої знову був підтверджений.

Нагадаємо, що минулого року АСТРАТА завершила трирічний процес з отримання першого врожаю органічних зернових та олійних культур, що відповідає прагненням європейських країн щодо розширення органічного землеробства.

У сезоні 2021 загальна площа земельного банку Компанії під органічною продукцією складає 1800 га. В органічній сівозміні маємо такі культури: соя, просо, гірчиця, соняшник, кукурудза та озима пшениця.

У планах Компанії сертифікація такої продукції за стандартами Bio Suisse (Швейцарія) та USDA NOP (США).

ІЦ УАК за матеріалами astartaholding

agroconf.org





Схожі новини
  • Україна експортувала до ЄС на чверть менше органічної продукції
  • Агрофірма Астарти пройшла сертифікацію виробника органіки
  • «Органічний» Закон: Встановлені вимоги до органів сертифікації органічної продукції
  • Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції»
  • ПОЄДНАННЯ НАУКИ, ОСВІТИ, ПРАКТИЧНОГО ВИРОБНИЦТВА І СПРАВЕДЛИВОГО ПРОДАЖУ ЯКІСНОЇ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.