Аграрний тиждень. Україна
» » Найактивнішими учасниками держпрограми «5-7-9%» залишаються представники сільського господарства
» » Найактивнішими учасниками держпрограми «5-7-9%» залишаються представники сільського господарства

Найактивнішими учасниками держпрограми «5-7-9%» залишаються представники сільського господарства


Найактивнішими учасниками держпрограми «5-7-9%» залишаються представники сільського господарства

Від старту державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» банки-учасники видали 21,16 тис. кредитів на загальну суму 55,8 млрд грн. Про це повідомила 2 серпня прес-служба Міністерства економіки України.

Зокрема, 20,4 млрд грн видано на рефінансування попередньо отриманих позик, 7,2 млрд грн підприємці отримали на капітальні інвестиції та 28,2 млрд грн - як антикризові кредити на поповнення оборотних коштів під 0%.

«Найактивнішими учасниками програми є представники сільського господарства (46%), торгівлі та виробництва (25%) та промислової переробки (17%). За регіональною класифікацією лідерами залишаються Львівська, Харківська, а також Київська області», - уточнили у відомстві.

За останній тиждень банки-учасники програми «Доступні кредити 5-7-9%» підписали 438 договорів на суму понад 1,3 млрд грн. Зокрема, майже 963 млн грн від загальної суми укладених за останній тиждень угод складають антикризові кредити на поповнення оборотних коштів під 0%, а 175 млн грн - це видані уповноваженими банками угоди з рефінансування попередньо виданих кредитів.

ІЦ УАК за матеріалами apk-inform

agroconf.org





Схожі новини
  • Ігор Петрашко: За програмою 5-7-9 бізнесу вже профінансовано майже 20 млрд грн
  • За програмою 5-7-9 бізнесу вже профінансовано майже 16 млрд грн
  • За програмою 5-7-9 бізнесу вже профінансовано понад 13 млрд грн
  • За програмою 5-7-9 бізнесу вже профінансовано майже на 12,7 млрд грн
  • Петрашко: 820 млн грн за тиждень та майже 10 млрд грн загалом - программа 5-7-9 фінансує розвиток українського бізнесу

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.