Аграрний тиждень. Україна
» » Мінагрополітики запустило широкомасштабне опитування аграріїв
» » Мінагрополітики запустило широкомасштабне опитування аграріїв

Мінагрополітики запустило широкомасштабне опитування аграріїв


      Мета опитування – оцінити, наскільки простою є їх взаємодія з державними органами. Крім того, аграріям пропонується вказати, які довідки і справки, заявки чи виписки, інші форми взаємодії з державою в земельній сфері, податковій, банківській тощо є застарілими або не актуальними. 
       «Чим більше товаровиробників долучаться до нашого опитування, тим якіснішим буде зріз і предметнішим наше розуміння: як саме рухатися в напрямі цифрової трансформації в сфері аграрної політики. Важливо, де це вочевидь й гостро необхідно, перевести різноманітні види довідок в електронний формат, а ще низку – взагалі ліквідувати як застарілі і рудимент. І ми хочемо це робити спільно з людьми, які ці довідки регулярно оформлюють, рухатись від потреб ринку, використовуючи так звану agile методологію, що дозволяє розробляти найкращі рішення в сфері програмного забезпечення і спрощувати механізми взаємодії», – пояснює заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Тарас Дзьоба.
Пройти опитування можна за посиланням:
https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=qdkPCCOZuki4EIyoT3HaIBRohL70vCxKkIRyjsNsHdFUOUxUU1oxNUhFUEJMOFZIR1EzQ1FGUlFCNC4u





Схожі новини
  • Мінагро підписало меморандум про співпрацю у сфері цифрової трансформації із НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»
  • Цифрова трансформація агросфери відбуватиметься на двох рівнях – Мінагрополітики
  • Найбільш інноваційні агрокомпанії країни
  • Консультаційний центр Мінагрополітики опрацював понад 20 тисяч звернень громадян
  • Опитування: Лише 7% українців у майбутньому планують продати свою землю

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.