Аграрний тиждень. Україна
» » Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі
» » Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі

    Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі


    Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі

    В Україні відпускні ціни виробників на продукти харчування за останній місяць залишаються стабільними.

    За даними фінансово-економічного департаменту Міністерства аграрної політики та продовольства України помітне зниження цін на крупи - у порівнянні з попереднім місяцем подешевшали ячмінні (-2%), кукрудзяні (-1%) та горохові групи (-1%).

    Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі.

    Так, відносно минулого року на 14 % знизилися ціни на картоплю, а в порівнянні з минулим місяцем, на 16 % втратили в ціні морква та буряк, 7 % – картопля, 4% – капуста та цибуля

    Ціни на масло вершкове, олію та цукор не зросли.

    По більшості критичних для населення продуктів харчування ціни зросли в річному вимірі в межах інфляції. Відбулось незначне подорожчання (4%) м'яса ВРХ та свинини (5%), молоко вищого гатунку змінилось в ціні на 2%, м'ясо курей на 3%.

    ІЦ УАК за матеріалами minagro

    agroconf.org





    Схожі новини
  • В Україні подорожчали цукор, овочі та фрукти
  • Ціни на овочі та крупи почали падати
  • В Одеській області знижуються ціни на продукти харчування
  • Продукти харчування в Україні подешевшали на 2%
  • У ціні впали яйця, але подорожчала гречка

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі


Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі

В Україні відпускні ціни виробників на продукти харчування за останній місяць залишаються стабільними.

За даними фінансово-економічного департаменту Міністерства аграрної політики та продовольства України помітне зниження цін на крупи - у порівнянні з попереднім місяцем подешевшали ячмінні (-2%), кукрудзяні (-1%) та горохові групи (-1%).

Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі.

Так, відносно минулого року на 14 % знизилися ціни на картоплю, а в порівнянні з минулим місяцем, на 16 % втратили в ціні морква та буряк, 7 % – картопля, 4% – капуста та цибуля

Ціни на масло вершкове, олію та цукор не зросли.

По більшості критичних для населення продуктів харчування ціни зросли в річному вимірі в межах інфляції. Відбулось незначне подорожчання (4%) м'яса ВРХ та свинини (5%), молоко вищого гатунку змінилось в ціні на 2%, м'ясо курей на 3%.

ІЦ УАК за матеріалами minagro

agroconf.org





Схожі новини
  • В Україні подорожчали цукор, овочі та фрукти
  • Ціни на овочі та крупи почали падати
  • В Одеській області знижуються ціни на продукти харчування
  • Продукти харчування в Україні подешевшали на 2%
  • У ціні впали яйця, але подорожчала гречка

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.