Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі
АТУ»Новини»Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі

    Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі


    Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі

    В Україні відпускні ціни виробників на продукти харчування за останній місяць залишаються стабільними.

    За даними фінансово-економічного департаменту Міністерства аграрної політики та продовольства України помітне зниження цін на крупи - у порівнянні з попереднім місяцем подешевшали ячмінні (-2%), кукрудзяні (-1%) та горохові групи (-1%).

    Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі.

    Так, відносно минулого року на 14 % знизилися ціни на картоплю, а в порівнянні з минулим місяцем, на 16 % втратили в ціні морква та буряк, 7 % – картопля, 4% – капуста та цибуля

    Ціни на масло вершкове, олію та цукор не зросли.

    По більшості критичних для населення продуктів харчування ціни зросли в річному вимірі в межах інфляції. Відбулось незначне подорожчання (4%) м'яса ВРХ та свинини (5%), молоко вищого гатунку змінилось в ціні на 2%, м'ясо курей на 3%.

    ІЦ УАК за матеріалами minagro

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Ціни на овочі та крупи почали падати
  • У ціні впали яйця, але подорожчала гречка
  • В Україні подорожчали цукор, овочі та фрукти
  • В Одеській області знижуються ціни на продукти харчування
  • Продукти харчування в Україні подешевшали на 2%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі

08 вересень, Розділ Новини, переглядів 1 070

Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі

В Україні відпускні ціни виробників на продукти харчування за останній місяць залишаються стабільними.

За даними фінансово-економічного департаменту Міністерства аграрної політики та продовольства України помітне зниження цін на крупи - у порівнянні з попереднім місяцем подешевшали ячмінні (-2%), кукрудзяні (-1%) та горохові групи (-1%).

Спостерігається тенденція до зниження середніх цін виробників на овочі.

Так, відносно минулого року на 14 % знизилися ціни на картоплю, а в порівнянні з минулим місяцем, на 16 % втратили в ціні морква та буряк, 7 % – картопля, 4% – капуста та цибуля

Ціни на масло вершкове, олію та цукор не зросли.

По більшості критичних для населення продуктів харчування ціни зросли в річному вимірі в межах інфляції. Відбулось незначне подорожчання (4%) м'яса ВРХ та свинини (5%), молоко вищого гатунку змінилось в ціні на 2%, м'ясо курей на 3%.

ІЦ УАК за матеріалами minagro

agroconf.org





Схожі новини
  • Ціни на овочі та крупи почали падати
  • У ціні впали яйця, але подорожчала гречка
  • В Україні подорожчали цукор, овочі та фрукти
  • В Одеській області знижуються ціни на продукти харчування
  • Продукти харчування в Україні подешевшали на 2%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.