Аграрний тиждень. Україна
» » В Одеській області знижуються ціни на продукти харчування
» » В Одеській області знижуються ціни на продукти харчування

    В Одеській області знижуються ціни на продукти харчування


    У жовтні поточного року ціни на продукти харчування на споживчому ринку Одеської області знизилися в порівнянні з вереснем 2012 року на 0,2%. Про це повідомила начальник головного управління статистики в Одеській області Людмила Котвицька. Вона зазначила, що серед продуктів харчування більш за все подешевшали протягом останнього місяця овочі - на 5,1%. Зокрема, знизилась вартість білокачанної капусти (на 23,4%), ріпчастої цибулі (на 15,5%). Також знизились ціни на фрукти на 1,4%, у т.ч. на яблука, вартість яких в порівнянні з вереснем зменшилася на 9,4%.
    Зниження цін за групою «риба та продукти з риби» становило 1,3%, в основному, за рахунок здешевлення живої, охолодженої риби на 4,4%. Знизились ціни на цукор, джем, мед, шоколад та кондитерські вироби.
    М’ясо та м’ясопродукти знизились у ціні в середньому на 0,1%, зокрема свіжа, охолоджена, заморожена яловичина, телятина та свинина – на 0,3%. Стабільно низькими є ціни на хліб і хлібопродукти. При цьому за статистичними даними зафіксовано підвищення цін на окремі групи продуктів харчування – молоко, сир, яйця, а також сало та олію.





    Схожі новини
  • Продукти харчування в Україні за рік подешевшали на 3,5%
  • У січні ціни на овочі зросли на 6,4% - Держстатистики
  • Продукти харчування в Україні подешевшали на 2%
  • На Рівненщині дешевшають продукти харчування
  • Індекс споживчих цін у квітні лишився незмінний

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Одеській області знижуються ціни на продукти харчування


У жовтні поточного року ціни на продукти харчування на споживчому ринку Одеської області знизилися в порівнянні з вереснем 2012 року на 0,2%. Про це повідомила начальник головного управління статистики в Одеській області Людмила Котвицька. Вона зазначила, що серед продуктів харчування більш за все подешевшали протягом останнього місяця овочі - на 5,1%. Зокрема, знизилась вартість білокачанної капусти (на 23,4%), ріпчастої цибулі (на 15,5%). Також знизились ціни на фрукти на 1,4%, у т.ч. на яблука, вартість яких в порівнянні з вереснем зменшилася на 9,4%.
Зниження цін за групою «риба та продукти з риби» становило 1,3%, в основному, за рахунок здешевлення живої, охолодженої риби на 4,4%. Знизились ціни на цукор, джем, мед, шоколад та кондитерські вироби.
М’ясо та м’ясопродукти знизились у ціні в середньому на 0,1%, зокрема свіжа, охолоджена, заморожена яловичина, телятина та свинина – на 0,3%. Стабільно низькими є ціни на хліб і хлібопродукти. При цьому за статистичними даними зафіксовано підвищення цін на окремі групи продуктів харчування – молоко, сир, яйця, а також сало та олію.





Схожі новини
  • Продукти харчування в Україні за рік подешевшали на 3,5%
  • У січні ціни на овочі зросли на 6,4% - Держстатистики
  • Продукти харчування в Україні подешевшали на 2%
  • На Рівненщині дешевшають продукти харчування
  • Індекс споживчих цін у квітні лишився незмінний

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.