Аграрний тиждень. Україна
» » АСТАРТА завершила переробку тростинного цукру-сирцю і розпочала сезон цукроваріння 2021
» » АСТАРТА завершила переробку тростинного цукру-сирцю і розпочала сезон цукроваріння 2021

    АСТАРТА завершила переробку тростинного цукру-сирцю і розпочала сезон цукроваріння 2021


    АСТАРТА завершила переробку тростинного цукру-сирцю і розпочала сезон цукроваріння 2021

    АСТАРТА повністю завершила переробку всього обсягу законтрактованого імпортованого тростинного цукру-сирцю на Яреськівському цукровому заводі. Загалом вироблено 73.4 тис. тонн цукру, який відповідає високій категорії якості європейських стандартів. 100% всієї виробленої з сирця продукції вже законтрактовано.
    «Рішення Компанії щодо імпорту та переробки тростинного цукру-сирцю було свідомим і, як показує час, вірним. Завдяки створенню резервного об’єму цукру АСТАРТІ вдалося не допустити виникнення його дефіциту у пікові періоди і забезпечити безперебійне постачання нашим споживачам та покупцям у достатній кількості до надходження цукру з нового урожаю.

    Такі заходи дозволили не лише стабілізувати ситуацію на ринку цукру в Україні, але й сприяли додатковому завантаженню виробничих потужностей Компанії, створенню робочих місць та збільшенню податкових надходжень до державного та місцевого бюджетів», зазначає Валерій Соколенко, виконавчий директор агропромхолдингу «АСТАРТА-КИЇВ»

    Тим часом виробничі підрозділи агропромхолдингу розпочали копку цукрових буряків. Загальна площа їх збирання становить 33.4 тис. га.

    Незважаючи на дещо пізній, через холодну та дощову весну, старт початку збирання, всі роботи будуть виконані в оптимальні терміни. Фітосанітарний стан цукрових буряків гарний.

    Вже 15 вересня розпочнуть роботу цукрові підприємства АСТАРТИ. Всього у виробничому сезоні 2021 року планується робота п’яти цукрових заводів. Першим почне прийом продукції на переробку Жданівський цукровий завод. У третій декаді вересня будуть запущені Наркевицький та Яресківський цукрові заводи, а на початку жовтня - Новооржицький та Глобинський цукрові заводи.

    ІЦ УАК за матеріалами astartaholding

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Астарта продовжує переробку імпортованого цукру-сирцю
  • АСТАРТА почала переробку цукру-сирцю
  • «Астарта» завершила сезон виробництва цукру
  • "Укрцукор" просить Кабмiн вiдмовитися вiд пiльгового ввезення тростинного цукру-сирцю
  • Росія пропонує Митному союзу встановити мито на ввезення цукру-сирцю

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

АСТАРТА завершила переробку тростинного цукру-сирцю і розпочала сезон цукроваріння 2021


АСТАРТА завершила переробку тростинного цукру-сирцю і розпочала сезон цукроваріння 2021

АСТАРТА повністю завершила переробку всього обсягу законтрактованого імпортованого тростинного цукру-сирцю на Яреськівському цукровому заводі. Загалом вироблено 73.4 тис. тонн цукру, який відповідає високій категорії якості європейських стандартів. 100% всієї виробленої з сирця продукції вже законтрактовано.
«Рішення Компанії щодо імпорту та переробки тростинного цукру-сирцю було свідомим і, як показує час, вірним. Завдяки створенню резервного об’єму цукру АСТАРТІ вдалося не допустити виникнення його дефіциту у пікові періоди і забезпечити безперебійне постачання нашим споживачам та покупцям у достатній кількості до надходження цукру з нового урожаю.

Такі заходи дозволили не лише стабілізувати ситуацію на ринку цукру в Україні, але й сприяли додатковому завантаженню виробничих потужностей Компанії, створенню робочих місць та збільшенню податкових надходжень до державного та місцевого бюджетів», зазначає Валерій Соколенко, виконавчий директор агропромхолдингу «АСТАРТА-КИЇВ»

Тим часом виробничі підрозділи агропромхолдингу розпочали копку цукрових буряків. Загальна площа їх збирання становить 33.4 тис. га.

Незважаючи на дещо пізній, через холодну та дощову весну, старт початку збирання, всі роботи будуть виконані в оптимальні терміни. Фітосанітарний стан цукрових буряків гарний.

Вже 15 вересня розпочнуть роботу цукрові підприємства АСТАРТИ. Всього у виробничому сезоні 2021 року планується робота п’яти цукрових заводів. Першим почне прийом продукції на переробку Жданівський цукровий завод. У третій декаді вересня будуть запущені Наркевицький та Яресківський цукрові заводи, а на початку жовтня - Новооржицький та Глобинський цукрові заводи.

ІЦ УАК за матеріалами astartaholding

agroconf.org





Схожі новини
  • Астарта продовжує переробку імпортованого цукру-сирцю
  • АСТАРТА почала переробку цукру-сирцю
  • «Астарта» завершила сезон виробництва цукру
  • "Укрцукор" просить Кабмiн вiдмовитися вiд пiльгового ввезення тростинного цукру-сирцю
  • Росія пропонує Митному союзу встановити мито на ввезення цукру-сирцю

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.