Аграрний тиждень. Україна
» » Астарта продовжує переробку імпортованого цукру-сирцю
» » Астарта продовжує переробку імпортованого цукру-сирцю

    Астарта продовжує переробку імпортованого цукру-сирцю


    Астарта продовжує переробку імпортованого цукру-сирцю

    АСТАРТА продовжує виробництво цукру з імпортованого тростинного цукру-сирцю. Друга партія продукції, в рамках законтрактованих раніше 60 тис. тонн, вже надходить на Яреськівський цукровий завод.

    На сьогодні підприємство вийшло на продуктивність 820 тонн/добу, а випущена продукція відповідає високій категорії якості.

    Як раніше зазначав засновник та генеральний директор агропромхолдингу «Астарта-Київ» Віктор Іванчик «…Компанія почала переробку цукру-сирцю для створення резервного об’єму цукру, забезпечення продовольчої безпеки та стабілізації ціни на продукцію в Україні на фоні їх прогнозованого зростання на світовому ринку у середньостроковій перспективі…»

    На думку фахівців загалом наявних в Україні обсягів власного цукру вистачить, щоб повністю задовольнити ним внутрішній ринок і попит споживачів до початку наступного сезону переробки цукрового буряку. Поточні дані щодо врожаю у сезоні 2021 оптимістичні. Для створення резерву продукції, достатньо буде імпортувати і переробити не більше 100-120 тис. тонн цукру-сирцю.

    ІЦ УАК за матеріалами astartaholding

    agroconf.org





    Схожі новини
  • АСТАРТА почала переробку цукру-сирцю
  • «Астарта» збільшила виробництво екстра білого цукру на 37%
  • Найсолодші виробники цукру
  • В Україні визначилися три цукрові магнати
  • "Укрцукор" просить Кабмiн вiдмовитися вiд пiльгового ввезення тростинного цукру-сирцю

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Астарта продовжує переробку імпортованого цукру-сирцю


Астарта продовжує переробку імпортованого цукру-сирцю

АСТАРТА продовжує виробництво цукру з імпортованого тростинного цукру-сирцю. Друга партія продукції, в рамках законтрактованих раніше 60 тис. тонн, вже надходить на Яреськівський цукровий завод.

На сьогодні підприємство вийшло на продуктивність 820 тонн/добу, а випущена продукція відповідає високій категорії якості.

Як раніше зазначав засновник та генеральний директор агропромхолдингу «Астарта-Київ» Віктор Іванчик «…Компанія почала переробку цукру-сирцю для створення резервного об’єму цукру, забезпечення продовольчої безпеки та стабілізації ціни на продукцію в Україні на фоні їх прогнозованого зростання на світовому ринку у середньостроковій перспективі…»

На думку фахівців загалом наявних в Україні обсягів власного цукру вистачить, щоб повністю задовольнити ним внутрішній ринок і попит споживачів до початку наступного сезону переробки цукрового буряку. Поточні дані щодо врожаю у сезоні 2021 оптимістичні. Для створення резерву продукції, достатньо буде імпортувати і переробити не більше 100-120 тис. тонн цукру-сирцю.

ІЦ УАК за матеріалами astartaholding

agroconf.org





Схожі новини
  • АСТАРТА почала переробку цукру-сирцю
  • «Астарта» збільшила виробництво екстра білого цукру на 37%
  • Найсолодші виробники цукру
  • В Україні визначилися три цукрові магнати
  • "Укрцукор" просить Кабмiн вiдмовитися вiд пiльгового ввезення тростинного цукру-сирцю

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.