Аграрний тиждень. Україна
» » Індія значно підвищила мита на імпорт рослинних олій
» » Індія значно підвищила мита на імпорт рослинних олій

Індія значно підвищила мита на імпорт рослинних олій






Уряд Індії прийняв рішення про істотне підвищення митних імпортних мит на рослинні олії, до самого високого рівня за останні 10 років, з метою підтримки місцевих виробників даної продукції і підвищення їх маржі, повідомляє LineMint.

Як уточнюється, мито на сиру пальмову олію підвищена в 2 рази – з 15% до 30%, до $ 112,63 за тонну, на рафінована пальмова олія – ​​з 25% до 40%, до $ 118,5 за тонну, на сира соєва олія – з 17,5% до 30%, до $ 110,97 за тонну, на рафінована соєва олія – ​​з 20% до 35%, на сиру соняшникову олію – з 12,5% до 25%, до $ 104,3 за тонну, на рапсову олію – також з 12,5% до 25%, до $ 113,3 за тонну.

Як очікують в уряді країни, таке значне підвищення мита на рослинні олії (друге за останні 3 місяці) дозволить Індії в 2017/18 МР скоротити імпорт дешевших олій, які ввозяться з Індонезії, Малайзії, Бразилії та Аргентини. При цьому, варто зазначити, що в даний час потреби Індії в даній продукції приблизно на 70% забезпечуються за рахунок імпорту.

У той же час, прогнозується, що, незважаючи на настільки різке збільшення імпортного мита, в поточному сезоні Індія буде змушена імпортувати близько 15,5 млн. тонн рослинних олій, що трохи нижче очікуваних спочатку 15,9 млн. тонн, однак перевищить показник сезону- 2016/17 (15 млн. тонн).

https://www.apk-inform.com





Схожі новини
  • Зростання цін на пальмову олію утримує ціни на соняшникову олію від сезонного падіння
  • Обвал цін на пальмову олію посилить тиск на котирування української соняшникової олії
  • Українським екпортерам олії соняшникової радять спільне брендування і пакування з індійськими переробниками
  • Вартість пальмової олії побила 2-річний рекорд
  • Ціни на оливкову олію впали до мінімуму за 10 років

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.