Аграрний тиждень. Україна
» » Українські корми для домашніх тварин експортуватимуть до Боснії і Герцеговини
» » Українські корми для домашніх тварин експортуватимуть до Боснії і Герцеговини

Українські корми для домашніх тварин експортуватимуть до Боснії і Герцеговини


Українські корми для домашніх тварин експортуватимуть до Боснії і Герцеговини

Компетентні органи України та Боснії і Герцеговини погодили одразу три сертифікати на експорт з України кормів для домашніх тварин. Так, українські компанії отримали змогу експортувати до Боснії і Герцеговини консервовані, перероблені корми та жувальні предмети.

«Виробництво кормів для тварин в Україні останні роки демонструє стабільне зростання. Відкриття нових експортних ринків у цьому сегменті свідчить про те, що продукція українського виробництва є високоякісною та конкурентоспроможною», - зазначила Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.

Ознайомитися з формами сертифікатів можна на сайті Держпродспоживслужби у розділі «Міжнародне співробітництво», в рубриці «Сертифікати на експорт з України». Звертаємо увагу, що до ввезення в Боснію і Герцеговину допускаються лише експортні потужності, ухвалені для експорту до ЄС та зазначені у відповідному реєстрі.

Довідково: Держпродспоживслужба та Міністерство закордонних справ України спільно працюють над відкриттям нових ринків для українського експорту, надаючи підтримку виробникам та усуваючи технічні перешкоди в торгівлі, а також забезпечуючи державні гарантії щодо дотримання вимог країн-партнерів.

ІЦ УАК за матеріалами dpss

agroconf.org





Схожі новини
  • Погоджено ветеринарний сертифікат для експорту молока та молочних продуктів з України в Боснію і Герцеговину
  • Погоджено ветеринарні сертифікати для експорту молока та молочних продуктів з України в Боснію і Герцеговину
  • Українські тваринники зможуть експортувати продукцію до Боснії і Герцеговини
  • Погоджено ветеринарні сертифікати для експорту продуктів харчування тваринного походження з України в Боснію і Герцеговину
  • Погоджений ветеринарний сертифікат для експорту яєць до Боснії і Герцеговини

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.