Фахівців Асоціації "Свинарі України" запросили взяти участь в онлайн марафоні з тваринництва: «М’ясний бізнес: чим жило українське свинарство у 2021 р. та чого очікувати у майбутньому?» в рамках проекту «Впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні», що підтримується Програмою USAID АГРО.
Захід відбудеться 24 листопада на платформі Zoom, з початком о 15:00 та тривалістю 2 год.
За останні п’ять років в Україні закрилося більше 2000 свинокомплексів, але прогнози — на користь виробників: у світі споживання свинини збільшується і до 2030 року зросте на 13%, на 16,5 млн. тонн м’яса щорічно. Можливо частину цього об'єму будуть забезпечувати українські свинарі. Якщо, звичайно, їх підтримають на державному рівні.
Учасники онлайн марафону запрошені до активного live-обговорення проблематики, що включає, але не обмежується:
1. Українське свинарство: підсумки та ключові показники роботи галузі за 2021 рік
4. Споживчі тренди: що очікується від галузі свинарства? Погляд виробників та переробників свинини
3. Нові умови та регулювання сектору АПК: держпідтримка свинарства, зміни у системах оподаткування галузі, екологічний закон
4. Вектори розвитку свинарського бізнесу у 2022 році
5. Ситуація в українському кормовиробництві та її вплив на м’ясний бізнес
Спікери заходу:
Безкоштовна реєстрація для участі у конференції.
Джерело: Pigua.info