Аграрний тиждень. Україна
» » Фахівці Асоціації "Свинарі України" візьмуть участь в онлайн марафоні з тваринництва.
» » Фахівці Асоціації "Свинарі України" візьмуть участь в онлайн марафоні з тваринництва.

    Фахівці Асоціації "Свинарі України" візьмуть участь в онлайн марафоні з тваринництва.


    Фахівців Асоціації "Свинарі України" запросили взяти участь в онлайн марафоні з тваринництва: «М’ясний бізнес: чим жило українське свинарство у 2021 р. та чого очікувати у майбутньому?» в рамках проекту «Впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні», що підтримується Програмою USAID АГРО.

    Захід відбудеться 24 листопада на платформі Zoom, з початком о 15:00 та тривалістю 2 год.

    За останні п’ять років в Україні закрилося більше 2000 свинокомплексів, але прогнози — на користь виробників: у світі споживання свинини збільшується і до 2030 року зросте на 13%, на 16,5 млн. тонн м’яса щорічно. Можливо частину цього об'єму будуть забезпечувати українські свинарі. Якщо, звичайно, їх підтримають на державному рівні.

    Учасники онлайн марафону запрошені до активного live-обговорення проблематики, що включає, але не обмежується:

    1. Українське свинарство: підсумки та ключові показники роботи галузі за 2021 рік

    4. Споживчі тренди: що очікується від галузі свинарства? Погляд виробників та переробників свинини

    3. Нові умови та регулювання сектору АПК: держпідтримка свинарства, зміни у системах оподаткування галузі, екологічний закон

    4. Вектори розвитку свинарського бізнесу у 2022 році

    5. Ситуація в українському кормовиробництві та її вплив на м’ясний бізнес

    Спікери заходу:



    Юрченко Оксана, президент Асоціації «Свинарі України»



    Бондарська Олександра, керівниця аналітичного відділу АСУ



    Компанець Олена, голова ФГ «Старт»



    Компанець Михайло, власник ТОВ «Брусилівські ковбаси»


    Безкоштовна реєстрація для участі у конференції.

    Джерело: Pigua.info





    Схожі новини
  • Свинарство: яку галузеву подію можна відвідати вже у червні?
  • Чим ділилися експерти ветеринарної секції у ході Форуму «Свинарство по-американськи»?
  • Біобезпека господарства: розпочалися практичні консультації з експертами
  • Перевірити біобезпеку свиногосподарства тепер можна онлайн
  • Свинарі і м’ясопереробники можуть підписати Меморандум

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Фахівці Асоціації "Свинарі України" візьмуть участь в онлайн марафоні з тваринництва.


Фахівців Асоціації "Свинарі України" запросили взяти участь в онлайн марафоні з тваринництва: «М’ясний бізнес: чим жило українське свинарство у 2021 р. та чого очікувати у майбутньому?» в рамках проекту «Впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні», що підтримується Програмою USAID АГРО.

Захід відбудеться 24 листопада на платформі Zoom, з початком о 15:00 та тривалістю 2 год.

За останні п’ять років в Україні закрилося більше 2000 свинокомплексів, але прогнози — на користь виробників: у світі споживання свинини збільшується і до 2030 року зросте на 13%, на 16,5 млн. тонн м’яса щорічно. Можливо частину цього об'єму будуть забезпечувати українські свинарі. Якщо, звичайно, їх підтримають на державному рівні.

Учасники онлайн марафону запрошені до активного live-обговорення проблематики, що включає, але не обмежується:

1. Українське свинарство: підсумки та ключові показники роботи галузі за 2021 рік

4. Споживчі тренди: що очікується від галузі свинарства? Погляд виробників та переробників свинини

3. Нові умови та регулювання сектору АПК: держпідтримка свинарства, зміни у системах оподаткування галузі, екологічний закон

4. Вектори розвитку свинарського бізнесу у 2022 році

5. Ситуація в українському кормовиробництві та її вплив на м’ясний бізнес

Спікери заходу:



Юрченко Оксана, президент Асоціації «Свинарі України»



Бондарська Олександра, керівниця аналітичного відділу АСУ



Компанець Олена, голова ФГ «Старт»



Компанець Михайло, власник ТОВ «Брусилівські ковбаси»


Безкоштовна реєстрація для участі у конференції.

Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • Свинарство: яку галузеву подію можна відвідати вже у червні?
  • Чим ділилися експерти ветеринарної секції у ході Форуму «Свинарство по-американськи»?
  • Біобезпека господарства: розпочалися практичні консультації з експертами
  • Перевірити біобезпеку свиногосподарства тепер можна онлайн
  • Свинарі і м’ясопереробники можуть підписати Меморандум

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.