Аграрний тиждень. Україна
» » В Мінагрополітики обговорили питання розвитку м’ясної галузі
» » В Мінагрополітики обговорили питання розвитку м’ясної галузі

В Мінагрополітики обговорили питання розвитку м’ясної галузі


В Мінагрополітики обговорили питання розвитку м’ясної галузі

19 листопада під головуванням першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького відбулося перше засідання робочої групи з питань розвитку м’ясної галузі.

Участь у засіданні взяли представники Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики, Державної служби статистики України, а також профільних асоціацій та провідні експерти галузі.

«Важливим пріоритетом для міністерства залишається питання безпечності харчової продукції. Незалежно від того, йде продукція на внутрішній ринок, чи експортується, вимоги до якості мають бути однакові. Тому ми активно працюємо щоб створити такі умови, щоб м’ясна продукція від первинної ланки до кінцевого споживача відповідала стандартам якості та безпечності для кожного споживача», - зазначив Тарас Висоцький.

Під час засідання учасники розглянули стан галузі за 9 місяців поточного року, а також питання стосовно формування балансів попиту та пропозиції м’яса і м’ясних продуктів та внесення змін до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01 грудня 2017 року № 639 «Про затвердження Порядку ідентифікації та реєстрації свиней».

За результатами засідання було досягнуто домовленості щодо здійснення напрацювань спрямованих на вирішення вищезазначених питань.

ІЦ УАК за матеріалами minagro

agroconf.org





Схожі новини
  • В Мінагрополітики відбулось засідання Агрохімічного штабу
  • Відбулося чергове засідання робочої групи Мінагрополітики з питань сприяння розвитку картоплярства та овочівництва
  • Відбулося чергове засідання міжвідомчого штабу з оперативного вирішення питань логістики у сільському господарстві
  • Мінагрополітики пропонує скрізне зниження ПДВ
  • Проект ЄС щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні підбив підсумки роботи за квартал

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.