Відеоогляд. Як Асоціація проводить аудит виробників м'яса птиці та яйця.
02 February, Розділ Новини, переглядів 993
Асоціація «Союз птахівників України», дотримуючись Добровільних вимог до птахогосподарств із технологією вирощування птиці та отримання продукції птахівництва без використання антимікробних засобів та/або без залишків антимікробних засобів, а також умов Стандартної операційної процедури щодо самоконтролю дотримання добровільних вимог, здійснила заходи періодичного контролю їх виконання підприємствами, які підтвердили відповідність вимогам та мають право наносити додаткове маркування.
Зокрема, враховуючи існуючі карантинні обмеження через загрозу занесення високопатогенного грипу птиці та Сovid-19, було проведено відбір зразків продукції підприємств із додатковим маркуванням в торгівельних мережах та проведено їх дослідження в акредитованій уповноваженій державній лабораторії на відсутність залишків антимікробних препаратів.
Відео ролик відбору зразків і результати дослідження:
Схожі новини
Чи є антибіотики у вітчизняній продукції тваринництва?БЕЗ АНТИБІОТИКІВ! ПІДТВЕРДЖЕНО! ПрАТ «Оріль-Лідер» (Дніпропетровська обл.).Про “розумне використання антибіотиків” у птахівництві розповіли у ДержпродспоживслужбіДержпродспоживслужба долучилася до обговорення питань харчової безпеки та антибіотикорезистентності у птахівництвіБЕЗ АНТИБІОТИКІВ! ПІДТВЕРДЖЕНО!