Школа при ГО "Продовольча безпека України" практикує кілька програм для підвищення кваліфікації працівників харчового сектору з питань безпечності харчування, це, зокрема:
Наразі маємо приємну новину - Продовольча безпека України розпочинає курс підготовки інструкторів з питань гігієни харчових продуктів. Нещодавно акредитовано нову програму - курс санітарно-гігієнічного навчання.
Впровадження системи НАССР вимагає санітарно-гігієнічного навчання працівників на виробництві. Було б логічно, щоб на кожному підприємстві були постійні тренери-інструктори з питань гігієни. Це стане запорукою більш якісного виконання програм-передумов. 30 серпня 2022 відбулася "прем'єра" програми.
Провели курс заслужений лікар України Людмила Мухарська та очільник ГО "ПБУ" Тамара Підберезняк.
ІЦ УАК
agroconf.org