Школа при ГО "Продовольча безпека України" практикує кілька програм для підвищення кваліфікації працівників харчового сектору з питань безпечності харчування, це, зокрема:
Наразі маємо приємну новину - Продовольча безпека України розпочинає курс підготовки інструкторів з питань гігієни харчових продуктів. Нещодавно акредитовано нову програму - курс санітарно-гігієнічного навчання.
Впровадження системи НАССР вимагає санітарно-гігієнічного навчання працівників на виробництві. Було б логічно, щоб на кожному підприємстві були постійні тренери-інструктори з питань гігієни. Це стане запорукою більш якісного виконання програм-передумов. 30 серпня 2022 відбулася "прем'єра" програми.
Провели курс заслужений лікар України Людмила Мухарська та очільник ГО "ПБУ" Тамара Підберезняк.
ІЦ УАК
agroconf.org
Подальший розвиток АПК потребує створення інноваційних технологій виробництва, післязбиральної обробки та зберігання
Докладніше