Аграрний тиждень. Україна
» » ФАО допоможе Україні з розмінуванням сільгоспземель
» » ФАО допоможе Україні з розмінуванням сільгоспземель

ФАО допоможе Україні з розмінуванням сільгоспземель






Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) планує допомогти сільським господарствам «сірих» зон у знищенні вибухонебезпечних об’єктів.

Про це заявив голова офісу Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН в Україні П’єр Вотьє, повідомляє «Укрінформ».

«Зараз ми плануємо розробити програму і зайнятися конкретно однією проблемою, а саме — проблемою розмінування. Це стосується не тільки мін, а загалом снарядів, що залишилися і можуть нашкодити худобі на пасовиськах. Це є проблемою для фермерів і сільського господарства», — зауважив він.

Вотьє додав, що ФАО також працюватиме над вирішенням питання кліматичних змін та проблем підприємництва — здатності українських фермерів до адаптації та введення інновацій.

«Нам дуже важливо, щоб в агросекторі залишалася молодь, щоб їм ця сфера була цікава, і вони в ній розвивалися та набували досвіду, удосконалюючи сектор власними силами», — резюмував спікер.

https://agroportal.ua





Схожі новини
  • У системі ДАР стартує подання заявок на отримання рукавів для зберігання зерна
  • Сільське господарство в Україні має стати кліматично орієнтованим, – Міндовкілля
  • Фермери вважають ліцензування пального штучно створеною проблемою
  • Азаров доручив Бойку і Присяжнюку здешевити паливо для посівної
  • ООН: Людству загрожує продовольча криза

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.