Аграрний тиждень. Україна
» » На Черкащині через рейдерське захоплення заблоковано роботу агропідприємства
» » На Черкащині через рейдерське захоплення заблоковано роботу агропідприємства

На Черкащині через рейдерське захоплення заблоковано роботу агропідприємства



На Золотоніщині рейдери намагались захопили агропідприємство ТОВ «Красногірське», що призвело до паралізу його роботи. Про це повідомила директорка компанії Ольга Полозова, розповідає інтернет-портал kurkul.com.
«Завод не виконує свої контракти. У нас стоять повні склади олії, яку ми не можемо відправляти. А нам треба працювати», - розповіла керівниця підприємства.
Очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець зустрівся з Ольгою Полозовою і запевнив її у своїй підтримці. Після розмови з ним, Ольга Полозова заявила, що керівник обласної влади взяв справу під свій контроль і дав розпорядження щодо розв'язання конфлікту.
«Ситуація, що трапилася з агропідприємством в селі Антипівка, дійсно кричущий випадок. Наразі наші правоохоронні органи правильно та своєчасно відреагували на всі питання, які поступали по мірі надходження незрозумілих процесів, які відбувалися в п’ятницю. Ми перебуваємо в постійній комунікації з ГУ Нацполіціїї області та Черкаською обласною прокуратурою. Розслідування зазначених процесів перебуває на моєму особистому контролі», - зазначив Ігор Табурець.
Нагадаємо, 17 березня на підприємства (які знаходяться за однією адресою, в одній конторі) приїхали рейдери. Всього за одну ніч вони зробили переєстрацію, змінили власників, а також призначили директора. І уже зранку були зі озброєною охороною на новому робочому місці.





Схожі новини
  • Чому Covid-19 «косить» найбільші мясопереробні підприємства США?
  • Вирішення питання АЧС займе мінімум 3 роки — Трофімцева
  • «Мрія» отримала частковий доступ до захопленого АТП у Хоросткові
  • «Колосівці» вибороли «золото» чемпіонату Європи з легкої атлетики
  • На Одещині відновлено роботу Заплазького цукрового заводу

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.