Аграрний тиждень. Україна
» » Чисельність працівників інспекційних служб скорочено на більш як 2 тис. осіб
» » Чисельність працівників інспекційних служб скорочено на більш як 2 тис. осіб

Чисельність працівників інспекційних служб скорочено на більш як 2 тис. осіб


Завдяки вольовому рішенню керівництва держави по створенню Державної інспекції сільського господарства України, вдалося оптимізувати роботу майже усіх контрольно-інспекційних служб в агропромисловому комплексі і таким чином, скоротити чисельність працівників інспекційних служб та державних службовців більш як на 2 тис. осіб. Про це на прес-конференції в Міністерстві аграрної політики та продовольства зазначив Голова Держсільгоспінспекції України Сергій Тригубенко і додав, що якщо раніше їх чисельність в регіонах складала 7601 особу то зараз лише 5500, що на 30% менше.
Щодо дублювання функцій між певними структурами то Сергій Миколайович пояснив, що однією з головних функцій кожного Міністерства є формування державної політики, визначення стратегій діяльності в певних галузях, а Держсільгоспінспекція Україні є інспекційним органом.
Крім того, Сергій Тригубенко відзначив, що Держсільгоспінспекція це єдиний центральний орган виконавчої влади, який інспектує, контролює якість і безпечність усіх видів агропродукції рослинного походження пов’язаних з її вирощуванням, зберіганням та реалізацією.





Схожі новини
  • Держсільгоспінспекція посилює безпеку праці під час польових робіт
  • Держсільгоспінспекція буде стимулювати підвищення технічних можливостей зернових складів
  • Україні дозволили продавати насіння в 70 країн світу
  • Держсільгоспінспекція буде проводити дослідження відповідно до українських та європейських стандартів
  • Держінспекцію сільського господарства очолив Тригубенко

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.