Аграрний тиждень. Україна
» » Українським сільгоспвиробникам потрібно готуватись до виходу на європейські ринки
» » Українським сільгоспвиробникам потрібно готуватись до виходу на європейські ринки

Українським сільгоспвиробникам потрібно готуватись до виходу на європейські ринки


На прес - конференції у Києві президент Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" Алекс Ліссітса заявив, що українським сільгоспвиробникам потрібно готуватися до експорту своєї продукції на європейські ринки.


Згідно з словами А.Ліссітса, українські аграрії вже зараз повинні подбати про організацію виставок сільгосппродукції в Європі і таким чином популяризувати її. Таку свою заяву А.Ліссітс аргументував тим, що угода між Україною та Євросоюзом про зону вільної торгівлі буде підписана найближчим часом.
При цьому експерт відзначив, що пункти угоди, які стосуються продукції АПК, містять досить непогані умови для вітчизняних виробників сільськогосподарської продукції. Він пояснив це тим, що Україна отримає можливість експортувати в ЄС овочі, фрукти та м’ясо-молочну продукцію.


Водночас президент «Українського клубу аграрного бізнесу» зазначив, що вітчизняним виробникам вже зараз потрібно готуватись до активного просування своєї продукції на достатньо вимогливому європейському ринку.





Схожі новини
  • За 8 місяців частка АПК у загальному експорті України становила 25%
  • Агросектор України стане більш привабливим після підписання Угоди про асоціацію з ЄС
  • Алекс Ліссітса призначений генеральним директором ІМК
  • Українські фрукти містять утричі менше нітратів, ніж закордонні – експерт
  • Експер прогнозує дефіцит гороху, як це було з гречкою

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.