Аграрний тиждень. Україна
» » Українські фрукти містять утричі менше нітратів, ніж закордонні – експерт
» » Українські фрукти містять утричі менше нітратів, ніж закордонні – експерт

    Українські фрукти містять утричі менше нітратів, ніж закордонні – експерт




    Українські аграрії не мають стільки коштів, щоб так часто обробляти продукцію нітратами, як це роблять їхні закордонні колеги. Тому у вітчизняних фруктах та овочах утричі менше нітратів. Про це під час прес-конференції повідомив аналітик Української аграрної асоціації Денис Рубченко, передає кореспондент УНН.

    "Якщо говорити про органічне господарство, то українську продукцію можна віднести до органічної. За світовими стандартами в українській с/г продукції нітратів у 2-3 рази менше. Це по-перше. По-друге, у наших підприємств немає стільки коштів, щоб обробляти продукцію в тій кількості, як це робиться за кордоном", – повідомив Д.Рубченко.

    За словами експерта, закордонні аграрії обробляють овочі та фрукти 16-20 разів на сезон, тоді як українські – утричі рідше.

    Як повідомляв УНН, експерт плодоовочевого ринку Асоціації "Українського аграрного бізнесу" Ігор Стрелюк наголошував, що чим більша ціна імпортних яблук, тим меншу ціну на них ставлять українські виробники.





    Схожі новини
  • Аграрії можуть повернути кредити банкам - експерт
  • І.Стрелюк: ціна на картоплю знизиться
  • Через холодну зиму найбільше вимерзло кісточкових фруктів
  • Українським сільгоспвиробникам потрібно готуватись до виходу на європейські ринки
  • Кияни платять за плодоовочеву продукцію на 20% більше, ніж львів’яни

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Українські фрукти містять утричі менше нітратів, ніж закордонні – експерт




Українські аграрії не мають стільки коштів, щоб так часто обробляти продукцію нітратами, як це роблять їхні закордонні колеги. Тому у вітчизняних фруктах та овочах утричі менше нітратів. Про це під час прес-конференції повідомив аналітик Української аграрної асоціації Денис Рубченко, передає кореспондент УНН.

"Якщо говорити про органічне господарство, то українську продукцію можна віднести до органічної. За світовими стандартами в українській с/г продукції нітратів у 2-3 рази менше. Це по-перше. По-друге, у наших підприємств немає стільки коштів, щоб обробляти продукцію в тій кількості, як це робиться за кордоном", – повідомив Д.Рубченко.

За словами експерта, закордонні аграрії обробляють овочі та фрукти 16-20 разів на сезон, тоді як українські – утричі рідше.

Як повідомляв УНН, експерт плодоовочевого ринку Асоціації "Українського аграрного бізнесу" Ігор Стрелюк наголошував, що чим більша ціна імпортних яблук, тим меншу ціну на них ставлять українські виробники.





Схожі новини
  • Аграрії можуть повернути кредити банкам - експерт
  • І.Стрелюк: ціна на картоплю знизиться
  • Через холодну зиму найбільше вимерзло кісточкових фруктів
  • Українським сільгоспвиробникам потрібно готуватись до виходу на європейські ринки
  • Кияни платять за плодоовочеву продукцію на 20% більше, ніж львів’яни

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.