Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Українські фрукти містять утричі менше нітратів, ніж закордонні – експерт
АТУ»Новини»Українські фрукти містять утричі менше нітратів, ніж закордонні – експерт

    Українські фрукти містять утричі менше нітратів, ніж закордонні – експерт




    Українські аграрії не мають стільки коштів, щоб так часто обробляти продукцію нітратами, як це роблять їхні закордонні колеги. Тому у вітчизняних фруктах та овочах утричі менше нітратів. Про це під час прес-конференції повідомив аналітик Української аграрної асоціації Денис Рубченко, передає кореспондент УНН.

    "Якщо говорити про органічне господарство, то українську продукцію можна віднести до органічної. За світовими стандартами в українській с/г продукції нітратів у 2-3 рази менше. Це по-перше. По-друге, у наших підприємств немає стільки коштів, щоб обробляти продукцію в тій кількості, як це робиться за кордоном", – повідомив Д.Рубченко.

    За словами експерта, закордонні аграрії обробляють овочі та фрукти 16-20 разів на сезон, тоді як українські – утричі рідше.

    Як повідомляв УНН, експерт плодоовочевого ринку Асоціації "Українського аграрного бізнесу" Ігор Стрелюк наголошував, що чим більша ціна імпортних яблук, тим меншу ціну на них ставлять українські виробники.





    Схожі новини
  • Українським сільгоспвиробникам потрібно готуватись до виходу на європейські ринки
  • Аграрії можуть повернути кредити банкам - експерт
  • Кияни платять за плодоовочеву продукцію на 20% більше, ніж львів’яни
  • Через холодну зиму найбільше вимерзло кісточкових фруктів
  • І.Стрелюк: ціна на картоплю знизиться

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Українські фрукти містять утричі менше нітратів, ніж закордонні – експерт

30 травень, Розділ Новини, переглядів 5 139



Українські аграрії не мають стільки коштів, щоб так часто обробляти продукцію нітратами, як це роблять їхні закордонні колеги. Тому у вітчизняних фруктах та овочах утричі менше нітратів. Про це під час прес-конференції повідомив аналітик Української аграрної асоціації Денис Рубченко, передає кореспондент УНН.

"Якщо говорити про органічне господарство, то українську продукцію можна віднести до органічної. За світовими стандартами в українській с/г продукції нітратів у 2-3 рази менше. Це по-перше. По-друге, у наших підприємств немає стільки коштів, щоб обробляти продукцію в тій кількості, як це робиться за кордоном", – повідомив Д.Рубченко.

За словами експерта, закордонні аграрії обробляють овочі та фрукти 16-20 разів на сезон, тоді як українські – утричі рідше.

Як повідомляв УНН, експерт плодоовочевого ринку Асоціації "Українського аграрного бізнесу" Ігор Стрелюк наголошував, що чим більша ціна імпортних яблук, тим меншу ціну на них ставлять українські виробники.





Схожі новини
  • Українським сільгоспвиробникам потрібно готуватись до виходу на європейські ринки
  • Аграрії можуть повернути кредити банкам - експерт
  • Кияни платять за плодоовочеву продукцію на 20% більше, ніж львів’яни
  • Через холодну зиму найбільше вимерзло кісточкових фруктів
  • І.Стрелюк: ціна на картоплю знизиться

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.