Аграрний тиждень. Україна
» » АСУ надає технічну експертну підтримку
» » АСУ надає технічну експертну підтримку

АСУ надає технічну експертну підтримку


Асоціація «Свинарі України» (АСУ) провела технічний семінар для сегменту дрібних виробників, які отримали свиней у рамках проєкту допомоги, ініційованого Міжнародною гуманітарною організацією Mercy Corps.

У ході заходу експерти та партнери АСУ — Оксана Юрченко, Президент АСУ, експерт ФАО з питань біобезпеки сільськогосподарських підприємств, Василь Лимар, головний технолог ТОВ «Агропрайм Холдинг» та Олександр Рєвнівцев, л.в.м., експерт ФАО зі здоров’я тварин — пояснили дрібним фермерам, які почали займатися свинарством і планують розширювати свою діяльність, складові ефективного вирощування свиней.

Основну увагу спікери приділили технологічним аспектам утримання та годівлі свиней, базовим принципам біобезпеки свиногосподарств, способам мінімізації ризиків африканської чуми свиней, особливостям лікування тварин і поводження з антибіотиками, щоб не допустити розвитку антибіотикорезистентності.

Нагадаємо, що з січня 2024-го року Міністерство сільського господарства США (USDA) та Асоціація «Свинарі України» (АСУ) реалізують другий етап проєкту «Забезпечення здоров’я тварин в Україні», націлений на підтримку виробників свинини у питанні епізоотичного благополуччя.

Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • Мінагрополітики та Mercy Corps підписали Меморандум про взаєморозуміння
  • Африканська чума свиней: Асоціація «Свинарі України» продовжує підвищувати обізнаність населення!
  • USDA з АСУ ПРОДОВЖУЮТЬ ПІДТРИМУВАТИ ВИРОБНИКІВ СВИНИНИ В УМОВАХ ВІЙНИ
  • Національне дослідження ризиків поширення хвороб свиней під час війни: перші результати
  • Черкащині загрожує африканська чума свиней

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.