Україна з початку березня суттєво збільшила експорт цукру до країн Африки. Зокрема, в Камерун, Лівію та Гвінею.
Про це повідомив перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.
«Україна активно розвиває новий напрямок для експорту цукру. Протягом березня до трьох країн Африки – Камеруну, Лівії та Гвінеї було поставлено майже 8 тис. тонн продукту», - зазначив Тарас Висоцький.
За його словами, загалом ситуація на ринку цукру стабільна. Виробленого цукру достатньо для внутрішніх потреб українців і забезпечення необхідних обсягів експорту.
Читайте також: Астарта стала голосом українських виробників цукру на міжнародній цукровій конференції у Дубаї
ІЦ УАК за матеріалами Мінагрополітики
agroconf.org