Аграрний тиждень. Україна
» » Наш цукор смакуватимуть в Африці
» » Наш цукор смакуватимуть в Африці

    Наш цукор смакуватимуть в Африці


    Міністерство аграрної політики та продовольства спільно з виробниками цукру працює над розширенням зовнішніх ринків для реалізації продукції. Так, найбільш перспективними залишаються ринки країн Африки та Азії. Українські цукровари практично завершили сезон, переробивши 17 мільйонів тонн цукрового буряка і виробивши 2,2 мільйона тонн цукру. Про це повідомив міністр аграрної політики та продовольства Микола ПРИСЯЖНЮК. «Ці обсяги повністю забезпечують внутрішню потребу в цукрі, яка в середньому становить 1,8 мільйона тонн. Таким чином українські споживачі повністю забезпечені цукром вітчизняного виробництва», — зазначив урядовець. За його словами, одне з основних завдань у цукровій галузі — розширення поставок цукру на зовнішній ринок. Нині експортний потенціал становить приблизно 450—500 тисяч тонн. А найбільш перспективні покупці — країни Африки й Азії. Тому Мінагрополітики звернулося до МЗС щодо активізації пошуку нових ринків для українського бурякового цукру, повідомляє прес-служба відомства.





    Схожі новини
  • Цьогоріч в Україні пропозиція цукру складе 2,2 мільйона тонн
  • В Україні розпочався сезон цукроваріння
  • Кабмін встановив мінімальні ціни на цукор і цукрові буряки
  • Мінагрополітики та виробники цукру працюють над розширенням ринків збуту
  • Українські аграрії виробили 1,3 мільйона тонн цукру

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Наш цукор смакуватимуть в Африці


Міністерство аграрної політики та продовольства спільно з виробниками цукру працює над розширенням зовнішніх ринків для реалізації продукції. Так, найбільш перспективними залишаються ринки країн Африки та Азії. Українські цукровари практично завершили сезон, переробивши 17 мільйонів тонн цукрового буряка і виробивши 2,2 мільйона тонн цукру. Про це повідомив міністр аграрної політики та продовольства Микола ПРИСЯЖНЮК. «Ці обсяги повністю забезпечують внутрішню потребу в цукрі, яка в середньому становить 1,8 мільйона тонн. Таким чином українські споживачі повністю забезпечені цукром вітчизняного виробництва», — зазначив урядовець. За його словами, одне з основних завдань у цукровій галузі — розширення поставок цукру на зовнішній ринок. Нині експортний потенціал становить приблизно 450—500 тисяч тонн. А найбільш перспективні покупці — країни Африки й Азії. Тому Мінагрополітики звернулося до МЗС щодо активізації пошуку нових ринків для українського бурякового цукру, повідомляє прес-служба відомства.





Схожі новини
  • Цьогоріч в Україні пропозиція цукру складе 2,2 мільйона тонн
  • В Україні розпочався сезон цукроваріння
  • Кабмін встановив мінімальні ціни на цукор і цукрові буряки
  • Мінагрополітики та виробники цукру працюють над розширенням ринків збуту
  • Українські аграрії виробили 1,3 мільйона тонн цукру

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.