Аграрний тиждень. Україна
» » Страхування воєнних ризиків: у агросектор направлять $150 млн
» » Страхування воєнних ризиків: у агросектор направлять $150 млн

Страхування воєнних ризиків: у агросектор направлять $150 млн






Американська корпорація з фінансування міжнародного розвитку DFC розширила інструменти страхування від воєнних ризиків в Україні, нові угоди будуть охоплювати перестрахування на суму $50 млн.

Про це повідомила перша віцепремʼєр-міністерка України – міністерка економіки Юлія Свириденко під час брифінгу в «Медіацентрі Україна – Укрінформ».

«Мені пригадується, що кожна конференція з відбудови і в Лугано, і в Лондоні мала компонент по обговоренню страхування військових ризиків. Але я б сказала, що на цій третій конференції відбулася певна еволюція цієї ідеї, цієї теми. І американська корпорація з фінансування міжнародного розвитку DFC розширила інструменти страхування, і нові угоди будуть охоплювати перестрахування на суму $50 млн за посередництва Aon з метою формування портфелів страхових полісів від воєнних ризиків для компаній, що працюють в Україні», – пояснила вона.

За словами Юлії Свириденко, окремо $150 млн будуть спрямовані на страхування політичних ризиків для підтримки операцій, які будуть укладатися в аграрному, експортному секторі. Також договір страхування політичних ризиків на суму понад $152 млн для українських компаній, які будуть працювати в виробничому секторі.

https://agroportal.ua





Схожі новини
  • DFC розширила інструменти страхування від воєнних ризиків та оголосила про нові угоди
  • НБУ завершує розробку законопроекту про систему страхування воєнних ризиків в Україні
  • Великобританія працюватиме разом з ЄБРР над проектом страхування воєнних ризиків в Україні
  • Мінекономіки очікує до кінця 2023 року 7 проектів страхування військових ризиків від MIGA та DFC
  • Страхування воєнних ризиків для бізнесу – гарант залучення іноземних інвесторів в Україну, − Денис Башлик

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.