Аграрний тиждень. Україна
» » Українці почали пити більше горілки
» » Українці почали пити більше горілки

    Українці почали пити більше горілки


    За перші два місяці 2012 року було продано 48 млн літрів горілки і лікеро-горілчаних напоїв, що дорівнює 96 млн півлітрових пляшок.

    Цей показник на 25% перевищує цифри аналогічного періоду 2011 року, коли було продано 36 млн літрів, або 72 млн пляшок, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу Державної податкової служби.

    Всього за вказаний період в країні було виготовлено 55 млн літрів міцного алкоголю, що на 12% більше за той же період 2011 року.

    Водночас, в Україні скоротилося виробництво коньяку та вин. За перші два місяці 2012 року було вироблено коньяку 3 млн літрів (скорочення на 40%), вин виноградних - 14 млн літрів (-44%).





    Схожі новини
  • М’ясо наросло
  • Україна почала виробляти більше коньяку і менше горілки
  • Виробництво бренді в Україні скоротилося вдвічі, вермуту - зросло на 60%
  • Податківці з початку року закрили понад 200 виробництв фальсифікату
  • Податкова міліція має намір ліквідувати тіньовий ринок лікеро-горілчаної продукції

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Фотозвіти
Новини техніки
Рослинництво
Тваринництво
Відео

Українці почали пити більше горілки


За перші два місяці 2012 року було продано 48 млн літрів горілки і лікеро-горілчаних напоїв, що дорівнює 96 млн півлітрових пляшок.

Цей показник на 25% перевищує цифри аналогічного періоду 2011 року, коли було продано 36 млн літрів, або 72 млн пляшок, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу Державної податкової служби.

Всього за вказаний період в країні було виготовлено 55 млн літрів міцного алкоголю, що на 12% більше за той же період 2011 року.

Водночас, в Україні скоротилося виробництво коньяку та вин. За перші два місяці 2012 року було вироблено коньяку 3 млн літрів (скорочення на 40%), вин виноградних - 14 млн літрів (-44%).





Схожі новини
  • М’ясо наросло
  • Україна почала виробляти більше коньяку і менше горілки
  • Виробництво бренді в Україні скоротилося вдвічі, вермуту - зросло на 60%
  • Податківці з початку року закрили понад 200 виробництв фальсифікату
  • Податкова міліція має намір ліквідувати тіньовий ринок лікеро-горілчаної продукції

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.