Аграрний тиждень. Україна
» » Виробництво бренді в Україні скоротилося вдвічі, вермуту - зросло на 60%
» » Виробництво бренді в Україні скоротилося вдвічі, вермуту - зросло на 60%

    Виробництво бренді в Україні скоротилося вдвічі, вермуту - зросло на 60%


    Виробництво вермутів за 2012 рік збільшилося на 60% в порівнянні з 2011 роком - до 1 млн 568 тис. дав, в той же час виробництво бренді за вказаний період скоротилася на 50% і склало 13 тис. дал. Про це УНН повідомили у прес-службі "Укрвинпрому".

    Згідно попередніх даних Держкомстату, випуск виноградного вина у минулому році зменшився, падіння вітчизняного ринку вина склало 26,6%. Так, за 2011 р виноробами було вироблено 17 млн. 55 тис. дал виноградного вина, в 2012 - 12 млн. 511 тис. дал. Виноматеріалів у 2012 р. вироблено на 8% менше - 23 млн дал. Найбільше винограду перероблено в Одеській області -146,45 тис. т (зростання на 11,4%), в АР Крим - 73,15 тис. т (спад на 15,3%) та Миколаївській обл. - 53,9 тис. т (спад на 8,2%).

    За січень-грудень 2012 року в Україні виробили 4 млн 580 тис. дал коньяку, що на 0,7% менше аналогічного періоду минулого року. Разом з тим, виробництво спиртів коньячних збільшилося на 13,8% - до 2 млн. 195 тис. 478 л чистого спирту.

    З початку року виробництво вина «Шампанське» зменшилася і склало 3 млн. 397 тис. дав (у 2011 - 3. млн 730 тис дал.). У той же час, виробництво вин ігристих збільшилася до 2 млн. 67 тис. дал (збільшення на 20,5% в порівнянні з 2011 роком).





    Схожі новини
  • Україна почала виробляти більше коньяку і менше горілки
  • В Україні виробництво продукції харчопрому за 2012 збільшилося на 1,7%
  • В Україні торік скоротилося виробництво соків майже на 4% - Держстатистики
  • Виробництво шампанського в Україні за 11 місяців 2012 року скоротилося втричі, бренді - вдвічі.
  • Україна почала виробляти менше м'яса

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Виробництво бренді в Україні скоротилося вдвічі, вермуту - зросло на 60%


Виробництво вермутів за 2012 рік збільшилося на 60% в порівнянні з 2011 роком - до 1 млн 568 тис. дав, в той же час виробництво бренді за вказаний період скоротилася на 50% і склало 13 тис. дал. Про це УНН повідомили у прес-службі "Укрвинпрому".

Згідно попередніх даних Держкомстату, випуск виноградного вина у минулому році зменшився, падіння вітчизняного ринку вина склало 26,6%. Так, за 2011 р виноробами було вироблено 17 млн. 55 тис. дал виноградного вина, в 2012 - 12 млн. 511 тис. дал. Виноматеріалів у 2012 р. вироблено на 8% менше - 23 млн дал. Найбільше винограду перероблено в Одеській області -146,45 тис. т (зростання на 11,4%), в АР Крим - 73,15 тис. т (спад на 15,3%) та Миколаївській обл. - 53,9 тис. т (спад на 8,2%).

За січень-грудень 2012 року в Україні виробили 4 млн 580 тис. дал коньяку, що на 0,7% менше аналогічного періоду минулого року. Разом з тим, виробництво спиртів коньячних збільшилося на 13,8% - до 2 млн. 195 тис. 478 л чистого спирту.

З початку року виробництво вина «Шампанське» зменшилася і склало 3 млн. 397 тис. дав (у 2011 - 3. млн 730 тис дал.). У той же час, виробництво вин ігристих збільшилася до 2 млн. 67 тис. дал (збільшення на 20,5% в порівнянні з 2011 роком).





Схожі новини
  • Україна почала виробляти більше коньяку і менше горілки
  • В Україні виробництво продукції харчопрому за 2012 збільшилося на 1,7%
  • В Україні торік скоротилося виробництво соків майже на 4% - Держстатистики
  • Виробництво шампанського в Україні за 11 місяців 2012 року скоротилося втричі, бренді - вдвічі.
  • Україна почала виробляти менше м'яса

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.