Аграрний тиждень. Україна
» » На виставці SECURITY 2.0 презентували нову техніку для розмінування
» » На виставці SECURITY 2.0 презентували нову техніку для розмінування

На виставці SECURITY 2.0 презентували нову техніку для розмінування


На виставці SECURITY 2.0 презентували нову техніку для розмінування

Виставка SECURITY 2.0 пройшла 2-3 жовтня 2024 року у ВЦ «АККО Інтернешнл». Організатором заходу стала компанія Євроіндекс за підтримки Міністерства економіки України, Міністерства оборони України, Служби безпеки України, Міністерства з питань стратегічних галузей, Асоціації малих міст, Конгресу самоврядування України, ДСНС і ДССЗЗІ.

SECURITY 2.0 — це провідний майданчик для демонстрації й ознайомлення з передовими технологіями безпеки, включаючи гуманітарне розмінування, будівництво бомбосховищ та укриттів, домедичну допомогу й інші аспекти цивільного захисту. Захід забезпечує важливу платформу для обміну досвідом і новітніми рішеннями у сфері безпеки.

На виставці цьогоріч було представлено понад 100 компаній, які поділилися своїми рішеннями у різних сферах, зокрема у сфері гуманітарного розмінування. Відтак, у ці дні відбувся ряд демонстраційних заходів, присвячених гуманітарному розмінуванню територій України.

В експозиції можна було побачити новітні бронеавтомобілі, а також різноманітну роботизовану техніку для розмінування як українського, так й іноземного виробництва.

Невдовзі все це все запрацює в реальному часі та в реальних умовах.

У заході взяв участь і генеральний директор ВГО "Українська аграрна конфедерація" Павло Коваль. Адже гуманітарне розмінування безпосередньо стосується саме аграрної сфери, і від стану розмінування сільськогосподарських земель залежить ефективність роботи українських аграріїв і продовольча безпека світу.

Під час даної виставки були презентовані: бронеавтомобіль «Варта 2», бронеавтомобіль «Новатор 2»/Kamrat-М, безпілотна броньована платформа UGV Protector від “Української бронетехніки”; бронеавтомобіль «Джура» й оперативний автомобіль для команд розмінування “Джура-ОПМ” від «Практики»; піротехнічні автомобілі легкого та важкого типів від «Пожмашини»; машина для розмінування Bozena-5 від словацької "Way Industries"; ​​багатофункціональна роботизована система для роботи з вибухонебезпечними об’єктами MV-4, розроблена міжнародною компанією DOK-ING зі штаб-квартирою у Хорватії та багато іншої техніки, обладнання та програмного забезпечення.










ІЦ УАК

agroconf.org





Схожі новини
  • Країни-учасниці Ukraine Recovery Conference додатково виділили понад 35 млн дол. на підтримку гуманітарного розмінування в Україні
  • КРАЇНИ-УЧАСНИЦІ UKRAINE RECOVERY CONFERENCE ДОДАТКОВО ВИДІЛИЛИ ПОНАД 35 МІЛЬЙОНІВ ДОЛАРІВ США НА ПІДТРИМКУ ГУМАНІТАРНОГО РОЗМІНУВАННЯ В УКРАЇНІ
  • МІНЕКОНОМІКИ РОЗПОЧАЛО РОБОТУ НАД ОПЕРАЦІЙНИМ ПЛАНОМ ПРОТИМІННОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
  • На крок ближче до безпечних територій: затверджено порядок використання коштів на гуманітарне розмінування в рамках «United24»
  • Розпочала роботу Міжвідомча робоча група з питань гуманітарного розмінування під головуванням Першого віце-прем'єр-міністра - Міністра економіки України Юлії Свириденко

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.