Курс із біобезпеки та антибіотикорезистентності: матеріали доступні онлайн
24 December, Розділ Новини, переглядів 68
У рамках ініціативи з підвищення рівня знань та професійних навичок у свинарстві відбулася серія онлайн-сесій, присвячених актуальним питанням біобезпеки і боротьби з антибіотимікробною резистентністю. Курс зібрав провідних експертів галузі, які поділилися практичними порадами, реальними кейсами та сучасними підходами до управління здоров’ям тварин.
Навчання охопило ключові теми:
важливість і практичні аспекти впровадження біобезпеки на свинофермах;
причини, наслідки і способи запобігання антибіотикорезистентності;
стратегії раціонального використання антибіотиків у тваринництві.
Сесія організована в рамках міжнародного проєкту «Збереження здоров’я тварин в Україні», який реалізує Асоціація «Свинарі України» за підтримки Міністерства сільського господарства США (USDA), метою якого є підвищення стандартів у свинарстві.
Для тих, хто не встиг долучитися до онлайн-сесій, є можливість переглянути відео-записи всіх заходів, ознайомитися з навчальними матеріалами і пройти тестування. Усі ресурси доступні за посиланнями в YouTube:
Переглянути відео-сесії з
біобезпеки за посиланням: https://youtube.com/playlist?list=PLp_yQtqr3vvcYFD7OJXLUOr5B-D3VMZBt&si=4lUyBCjvXpEv6l_g
Переглянути відео-сесії з
антибіотикорезистентності за посиланням: https://youtube.com/playlist?list=PLp_yQtqr3vvcCG0uIXHba8-oqa17tMBP4&si=CiCsV8KEP9mANks1
Долучайтеся, щоб поглибити свої знання та впровадити ефективні практики на своїх фермах!
Джерело: Pigua.info
Схожі новини
Завершилася серія онлайн-сесій із біобезпеки та боротьби з антибіотикорезистентністю у свинарствіВже завтра! Фінальна онлайн-сесія про біобезпеку та раціональне застосування антибіотиків у свинарствіЗаключна онлайн-сесія 11 грудня: як підвищити біобезпеку та оптимізувати застосування антибіотиків у свинарствіУспішний старт серії онлайн-сесій з біобезпеки та антимікробної резистентності у свинарствіСерія онлайн-сесій з біобезпеки та боротьби з антибіотикорезистентністю у свинарстві