Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Ящур: як убезпечити свиногосподарство від однієї з найнебезпечніших інфекцій
АТУ»Новини»Ящур: як убезпечити свиногосподарство від однієї з найнебезпечніших інфекцій

    Ящур: як убезпечити свиногосподарство від однієї з найнебезпечніших інфекцій




    Ящур — одна з найнебезпечніших інфекцій у тваринництві, яка здатна «паралізувати» роботу ферми та спричинити величезні збитки. Як убезпечити поголів’я та правильно організувати біобезпеку — розповість Віталій Башинський під час онлайн-події «Інновації в царині свинарства».

    Питання біобезпеки у свинарстві не втрачає актуальності, особливо в умовах зростання загроз інфекційних захворювань. Під час онлайн-події «Інновації в царині свинарства», яка відбудеться 11 червня 2025 року, експерт із питань ветеринарної медицини та безпечності харчової продукції ФАО ООН Віталій Башинський виступить із доповіддю «Ящур: небезпека для свиногосподарств і основи заходів біобезпеки».

    У своєму виступі спікер детально зупиниться на:



    механізмах передачі вірусу і факторах, що сприяють його поширенню;



    практичних кроках, які дозволяють знизити ймовірність занесення інфекції на ферму;



    важливості належної оцінки ризиків і постійного моніторингу;



    міжнародному досвіді боротьби з ящуром і можливості його застосування в українських умовах.

    Дата події: 11 червня 2025 року

    Формат: онлайн (Zoom)

    Організатор: Асоціація «Свинарі України»

    Участь за попередньою реєстрацією: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7lXXmV40xw2wXKre70sk3JerP01aoICQ2AgBE5Mu7ApDPwQ/viewform?pli=1

    Контактна особа:

    Вікторія Деркач — +38 067 357 84 94

    Email: vd@dykun.com.ua


    Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини. Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об'єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.

    Джерело: Pigua.info





    Схожі новини
  • Інновації, що змінюють галузь: 11 червня – онлайн-подія для прогресивних свинарів
  • Діагностика майбутнього: як нові технології змінюють підхід до здоров’я стада
  • Біобезпека транспорту, дезінфекція та боротьба з резистентністю: друга онлайн-сесія вже 4 грудня
  • Заключна онлайн-сесія 11 грудня: як підвищити біобезпеку та оптимізувати застосування антибіотиків у свинарстві
  • Селекція, що працює на результат: як інновації підвищують ефективність ферми

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Ящур: як убезпечити свиногосподарство від однієї з найнебезпечніших інфекцій

09 червень, Розділ Новини, переглядів 71



Ящур — одна з найнебезпечніших інфекцій у тваринництві, яка здатна «паралізувати» роботу ферми та спричинити величезні збитки. Як убезпечити поголів’я та правильно організувати біобезпеку — розповість Віталій Башинський під час онлайн-події «Інновації в царині свинарства».

Питання біобезпеки у свинарстві не втрачає актуальності, особливо в умовах зростання загроз інфекційних захворювань. Під час онлайн-події «Інновації в царині свинарства», яка відбудеться 11 червня 2025 року, експерт із питань ветеринарної медицини та безпечності харчової продукції ФАО ООН Віталій Башинський виступить із доповіддю «Ящур: небезпека для свиногосподарств і основи заходів біобезпеки».

У своєму виступі спікер детально зупиниться на:



механізмах передачі вірусу і факторах, що сприяють його поширенню;



практичних кроках, які дозволяють знизити ймовірність занесення інфекції на ферму;



важливості належної оцінки ризиків і постійного моніторингу;



міжнародному досвіді боротьби з ящуром і можливості його застосування в українських умовах.

Дата події: 11 червня 2025 року

Формат: онлайн (Zoom)

Організатор: Асоціація «Свинарі України»

Участь за попередньою реєстрацією: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7lXXmV40xw2wXKre70sk3JerP01aoICQ2AgBE5Mu7ApDPwQ/viewform?pli=1

Контактна особа:

Вікторія Деркач — +38 067 357 84 94

Email: vd@dykun.com.ua


Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини. Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об'єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.

Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • Інновації, що змінюють галузь: 11 червня – онлайн-подія для прогресивних свинарів
  • Діагностика майбутнього: як нові технології змінюють підхід до здоров’я стада
  • Біобезпека транспорту, дезінфекція та боротьба з резистентністю: друга онлайн-сесія вже 4 грудня
  • Заключна онлайн-сесія 11 грудня: як підвищити біобезпеку та оптимізувати застосування антибіотиків у свинарстві
  • Селекція, що працює на результат: як інновації підвищують ефективність ферми

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.