Аграрний тиждень. Україна
» » Держводагентство забезпечує ефективне використання осушуваних земель
» » Держводагентство забезпечує ефективне використання осушуваних земель

Держводагентство забезпечує ефективне використання осушуваних земель


11 травня 2012 року на базі Національного університету водного господарства та природокористування (м.Рівне) під головуванням голови Держводагентства Василя Сташука проходить нарада з питань підготовки осушувальних систем до роботи у 2012 році та наукового забезпечення ефективного використання осушених земель.

Осушувальні системи відіграють надзвичайно важливу роль у сталому виробництві сільськогосподарської продукції багатьох регіонів, а також у захисті земель і населених пунктів від підтоплення і затоплення.

На сьогодні в Україні налічується 3,3 млн. гектарів осушених земель. Важливим питанням на сучасному етапі розвитку водогосподарської галузі постають збереження, відновлення та модернізація діючих меліоративних систем у зоні осушення, на що й спрямовані зусилля експлуатаційних водогосподарських організацій.

Участь у зазначеному заході беруть представники Держводагентства, Рівненської облдержадміністрації, Рівненської облради, наукових організацій та інших установ.





Схожі новини
  • Там, де плавали карасі, тепер збирають 100-центнерні врожаї кукурудзи
  • Держводагентство готується до організації проведення поливної кампанії у 2013 році
  • У 65 сільрад хочуть забрати зрошувальні системи
  • Держземагентство: інвентаризацію земель населених пунктів завершено на площі 4,89 млн. гектарів
  • Ефективно використовувати осушені ґрунти

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.