Аграрний тиждень. Україна
» » Підприємства Держлісагентства збудують 6 сучасних вольєрів
» » Підприємства Держлісагентства збудують 6 сучасних вольєрів

Підприємства Держлісагентства збудують 6 сучасних вольєрів


У 2012 році в шести регіонах України, а саме АР Крим, Волинській, Житомирській, Київській, Рівненській, Сумській областях в мисливських угіддях державних підприємствах планується побудувати сучасні вольєри для розведення диких мисливських тварин площею по 200-250 гектарів. Всі вольєри будуть побудовані за власні кошти лісомисливських господарств Державного агентства лісових ресурсів.

Вольєрні господарства мають великі можливості для розведення і подальшого випуску мисливських тварин у природне середовище для підвищення продуктивності мисливських угідь та збільшення популяції диких тварин. За словами Голови Держлісагентства Віктора Сівця, щороку в дику природу буде випущено від 300 голів худоби.

«Україна має великі перспективи для розвитку вольєрного господарства. Найбільш вдалими видами для розведення у вольєрах в Україні є дикий кабан, олень європейський, олень плямистий та лань», - зазначив Віктор Сівець.

«Створені вольєрні господарства будуть сприяти збагаченню мисливських угідь тваринами та покращать економічні показники мисливського господарства в цілому», - наголосив Голова Держлісагентства.





Схожі новини
  • Уряд затвердив критерії щодо охорони і відтворення державного мисливського фонду
  • Ветеринари щепили проти сказу близько 5 мільйонів тварин
  • Держлісагентство посилює боротьбу з браконьєрством
  • ДЕРЖЛІСАГЕНТСТВО УКРАЇНИ ПРОДЕМОНСТРУВАЛО СВОЮ ГОТОВНІСТЬ ДО ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНОГО ПЕРІОДУ
  • Держлісагентство: На збереження об'єктів природно-заповідного фонду у 2012 р. буде виділено 58,6 млн грн

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.